Akiknek volt 1 császáros szülésük (azért mert nem tágult ki rendesen) és volt egy sima szülésük, a sima szülésnél könnyebben tágult?
Sajnálom,h eddig senki nem válaszolt,pedig engem is érdekelnének a tapasztalatok.
Nekem is az első szülésem császár lett,mert egy ujjnyira sikerült reggel héttől este 8-ig kitágulnom.És mire kaptam volna az oxitocint,addigra romlott a pici szívhangja,és sajnos sürgősségi császár lett.
Most bizonytalan vagyok mi legyen,fájdalmak miatt pályáznék a természetes szülésre,de közben gondolkozok a császáron is.Végülis majd kiderül,még odébb van.
Minden jót.
12 heteske
Nekem van egy ismerősöm,akinek az első császár volt,mert nem tágult.Másodiknál is császárra készültek,de előbb beindult a vajúdás.Kérte a dokit,hogy hadd próbálja meg símán.Mondta a doki,hogy,na jó,egy óra múlva visszajön,hogy mire haladt és láss csodát,addigra eltűnt a méhszáj és már nyomhatott is.Harmadikkal meg már alig ért be a kórházba,olyan gyorsan meglett.
Hasonló jókat kívánok.
Szia!
Én császárral szültem a fiamat,most van a tesóprojekt.
Nekem azt mondta a nőgyógyászom,hogy 40% esélyem van,hogy spontán szülhessek,de lélekben inkább a császárra készüljek.
Én azért nem tágultam,mert a fiam rosszul feküdt a pocakban,erre pedig annyit mondott,hogy ilyen tartási rendellenességet kifogni aligha lehet még egyszer.
Úgy legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!