Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császáros szülésnél mi...

A császáros szülésnél mi történik a magzatvízzel? én még csak simán szültem, és ott folyt mindenfele- de a császárnál hogy van?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 22:08
 1/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
gondolom, műtét előtt csinálnak burokrepesztést, ha magától nem ment még el a magzatvíz.
2010. máj. 11. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Leszívatják,legalábbis nekem ,de gondolom másnak is.
2010. máj. 11. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha programozott császár van,akkor műtét közben szívják le... Észre sem veszed... :)
2010. máj. 11. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Jé, ezen még nem is gondolkodtam, pedig császárral szültem:D Szóval olyan profin leszívták, hogy ez eddig eszembe se jutott:) Mondjuk én még egy hasűri draint is kaptam másfél napra a műtét után, ott még ki tudott jönni minden folyadék, aminek kellett.
2010. máj. 11. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyiknél szívták közben, másiknál előtte repesztettek.
2010. máj. 12. 07:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Műtét közben, ahogy megvágták a burkot, az egyik nővér telibekapta és elázott. :) Aztán gondolom leszívták a többit.

Programozott császár volt.

2010. máj. 12. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hét múlva lesz császárom, és az orvos azt mondta, hogy leszívják majd a magzatvizet.
2010. máj. 12. 07:49
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Mikor ultrahangra jartam, a müto a varo mellett volt. Toltak be csaszarra a kismamat, majd 20 perc mulva jott ki a mutos fiu egy edennyel ami tele volt veres folyadekkal es abba a wcbe ontotte ahova az emberek jartak wczni, majd a csapnal meg el is oblitette. Ra is kerdeztem a dokitol miert oda ontik, mondta a magzat viz ver ami lejon nem veszelyes hulladek oda ontik.

( egyebkent egyik este nem aludtam es volt egy musor a boncolasrol, a hullakbol leeresztett vert is a csapba ontik ami majd vissza kerul a csatorna halozatba, tisztitjak es megint azt a vizet isszuk)

A mehlepenybol pedig gyogyszert keszitenek. Nelam burokrepesztessel indult a szules alig folyt el magzatvzem, csaszar lett a vége, párom vart a müto elott, kijott a mutos srac, mondta neki hogy hallja ezt a sirast, a maga lanya, gratulalol, s ment ontotte ki a veres folyadekot amit belölem szivtak ki.

2010. máj. 12. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:

ó,de édes...........:-P!na ezek után se iszok csapvizet

nekem is császi volt,de elötte elment a vizem!végül is ezért lett császi,mert nem volt víz a szülés meg nem indult!biztos szupi lehet apának azt a véres trutyit látni

2010. máj. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!