Ajánlanátok olyan kórházat ahol császárnál, az apuka is bent lehet?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne ahol nem kell orvost fogadni hozzá,ha létezik ilyen egyáltalán.Tatabányához közel kéne.2011. jún. 21. 19:15
1/14 anonim válasza:
Budapesten a Baross utcában a Sote I-en.
2/14 anonim válasza:
Hát konkrétan a műtőben nem hiszem, hogy bent lehet, de a legtöbb helyen ablakból figyelhet az apuka.
3/14 anonim válasza:
Arról tudok, h olyan kórházak vannak, ahol az apuka bemehet oda, ahova a picit kiadják, és ellátják, és onnan látható az anya is, de nem hiszem,h lenne olyan, ahol a műtőbe is bemehet az apa, mert egy műtétnél arra kell törekedni,h minél kevesebben legyenek bent, h csökkentsék a fölöslegek fertőzésforrásokat.
4/14 A kérdező kommentje:
Első sorban a baba miatt kérdezem,hogy mindjárt láthassa.Mert az előző baba császárral lett,és itt a mi kórházunkban csak mikor már felöltöztették a babát akkor mutatták meg neki ablakon keresztül pár percre.Elég szar volt mert apás szülést szerettünk volna,de sajna nem jött össze.:-(
2011. jún. 21. 19:29
5/14 anonim válasza:
Olyan kórházak vannak, ahol már az első alapellátásnál ott lehet az apuka, de bent a műtőben nem!
6/14 anonim válasza:
Debreceni Kilikán ablakon keresztül nézheti a műtétet és neki adják oda először,úgy csatakosan:).
7/14 anonim válasza:
Bár nem rtad, hol keresel kórházat. De itt egy vidéki is: Kalocsa. Bár a műtét alatt nem lehet bent, de az ablakon át, ha akar nézhet és utána végig ott lehet, mikor ellátják a babát és míg az anyát rendbe teszik, ő kapja meg a picit.
8/14 anonim válasza:
Nem igaz amit írnak!!! Nekem mellettem állt apuka VÉGIG a császár alatt!
Budapest, Baross utca, SOTE1-es klinika!
9/14 anonim válasza:
Első vagyok.
Én is a Sote I-et írtam. Szobatársamnak végig fogta a kezét a férje a műtét alatt, és a babákat is az apuka foghatta meg először, és utána mehetett a babákkal a tisztogatásra, stb...
Fotóznia nem szabadott, csak mikor a babák meglettek.
10/14 anonim válasza:
Viszont ha kívül van az apuka, tehát ahol ellátják a babát, ott akár videora is veheti az egészet, legalábbis a debreceni klinikán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!