Debreceni Klinikán: Dr. Krasznai Zoárd vagy Dr. Juhász Alpár Gábor? Melyiküket ajánlanátok inkább?
Szakmailag, emberileg is érdekelne meg persze árban?
Aki esetleg mostanában szült valamelyiküknél és pontos összeget tudna mondani azt nagyon megköszönném. Igazából már 32 hetes leszek hétfőn és nagyon úgy néz ki, hogy faros a babuci, ráadásul terhességi cukorbetegségem van. Orvosunk viszont nincs, szülésznőnk igen. Mindenképpen szeretnénk orvost fogadni ha a leányzó nem fordul meg a 36. hétig. Szívem szerint Sápy Tamást fogadnám meg, de ő 140.000-et kér ha nem jártam hozzá végig aa terhesség alatt. Mindenképpen azt az orvost szeretném, aki 100.000 alatt kér és persze a lényeg, hogy vállalja el a programozott császárt.
Nagyon várom a válaszaitokat!!
Elnézést ha hosszú lettem!!! :)
Sziasztok!
Dr. Krasznainál ki szült már?? Azt hallottam, hogy nagyon jó orvos! Szeretném megfogadni orvosomnak ha valóban jó doki. Emberileg milyen???
Várom a válaszaitokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!