Milyen gyorsan gyógyul a seb császárnál?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem császárral.A seb szépen gyógyult de az egyik vége továbbra is pirosas maradt körbe,picit kitüremkedik,felülete puha mint a vízhólyag és sokszor sárgás gennyszerű váladék jön belőle.A varrat miatt lehet?Kinél mi volt a tapasztalat?2011. aug. 30. 08:22
1/5 anonim válasza:
Az a gennyszerű váladék fura. Lehet, hogy dokival kellene beszélni.
Engem 10 hónapja császároztak, de még mindig valahol sötétebb. Meg néha viszket még. :)
2/5 anonim válasza:
Ez a genny biztosan nem normális. Nekem nagyon gyorsan gyógyult és nem volt gennyes egyáltalán.
3/5 anonim válasza:
A gennyes sebbel menj orvoshoz. A szélein nekem is pirosas, de a többi nagyon szépen gyógyult, tényleg csak egy vonal.
És nekem is szokott viszketni. :)
4/5 anonim válasza:
nekem elfertözödött, alig engedtek ki a korházbol 10 nap után, én itthon 3 honapig kötöztem mindennap, gennyes volt, doki tudta, nagy nehezen begyogyult, de már csak az aloe vera spray segitett, sztem mutasd meg a dokidnak, de ne érje viz, tapaszd le,
5/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert a genny gyulladást jelez nem szabad semmi váladéknak jönnie a sebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!