Megtehetem, hogy császárnál nem kérek katétert?
nekem semmi negatív tapasztalat vele.Fájás közben tette fel a műtősfiú,így kb. nem is éreztem(sztem érzéstelenítő nélkül,de nemtom)azt,h fenn van nem is éreztem,és mivel nálam kivárták a 24 órát mire felállítottak gyűjtötte is az anyagot rendesen.Mikor kivették se volt vész,sőőt,mikor egyedül kellett kimennem,kifejezetten "hiányzott":)
A másik meg,h majd sok vizet kell innom műtét után,és hát a veséid,hólyagod működni fognak attól,h te nem kelhetsz fel..
Szóval szerintem felesleges ezen rágódnod,elviselhető és szükséges
Megkérdezett a doki, hogy nem bánnám-e ha megoperálnának, mert a bab nem úgy bírja a vajúdást ahogy kéne.Mondtam neki:dehogy baj!
Akkor kiabált a doktornő:Pörögjetek fel, de gyorsan, mielőtt ideges leszek!
Jött a szülésznő, pikk-pakk felrajta a katétert fájáskor.Akkor az volt a legkisebb gondom.Reggel szültem, este felkeltem zuhanyozni és csak másnap reggel vették le, szintén zuhanyzás után.
Aztán vatta láb közé.Onnantól az volt csak a gondom, hogy jó előre megérezzem, ha pisilni kell, mert elég nehézkesen mozogtam még akkor és volt, hogy alig értem ki a wc-re.Akkor kifejezetten hiányzott.
Amúgy nekem egyáltalán nem fájt se amikor felrakták és az sem amikor levették.
7 hós a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!