Miért nem lehet ott a párom császáros szülésnél?
Minden kórházban így van?
4 évvel ezelőtt nővéreméknél bent volt a sógorom.
Ahol én szülök, ott nem engedik be. Miért lehet ez?
Én szeretném, SŐT ragaszkodom hozzá, hogy ott legyen... :(
Most őszintén: én nagyon úgy látom, hogy te jöttél azért ide, hogy másokba beleköthess. És még te kifogásolod mások megfogalmazását, és te vagy kiakadva, hogy más mennyire kulturált vagy sem???
És mi az, hogy "neked IS gratulálok"? Az én megfogalmazásoddal meg tudnád magyarázni, mi volt a problémád? Olvass már vissza, te és a másik drága 79%-os volt, akik nekem estetek, holott tök normálisan leírtam, hogy nekem 10 perc volt az egész, és marhára nem hiányzott a párom. Erre belém köttök. Én tényleg nem értelek benneteket. Szerintem a frusztrációtokat nem itt kellene levezetni...
Mi van, mindenkinél elfogyott otthon a kávé és fel kell pumpálni a pulzusotokat valamivel??? Mekkora port tudtok kavarni...
Kedves kérdező! Ez sajnos nem tőled függ, hanem a kórház szabályzatától. Fogadd el és ne hergeld magad rajta, úgy könnyebb lesz.
Itt nem erről van szó lányok hanem arról hogy modern korban élünk és ketten vállalnak egy gyereket és nagyon sok nő elvárja hogy a párja ott legyen szülésnél,etessen,pelenkázzon,altasson stb.Nincs ezzel gond ahol a férfi ráér minderre és agyilag megérett az ilyen feladatokra.
Van a másik oldal mint én aki nem engedte be a férjét a szülésekre és nem hagyja hogy a gyereket etesse,altassa,pelenkázza stb.Én otthon vagyok ráérek minderre és még a háztartásra is szegény párom reggel elmegy este jön de még ha van otthoni meló azt is megcsinálja és még játékra is jut idő a gyerekkel.
Felfogás kérdése az egész,van aki elvárja van aki nem.
A kérdező menjen másik kórházba vagy fogadja el a tényt hogy nem lehet ott.
Jó ég! Én nem vitát akartam szítani ezzel a kérdéssel, mégis páran ezt teszitek :/
Azért érdekel, hogy milyen OKAI lehetnek, hogy a párom nem lehet mellettem -ha esetleg császároznak-, mert két ismerősöm is, aki abban a kórházban szültek 2 hónapon belül, ahol én, őket is császározták. Hozzájuk bemehetett a párjuk. Hozzám meg úgy néz ki 90%-ban, hogy nem mehet be. Persze, kórháza válogatja, szabályzat, etc. Ez tök jól hangzik, csak akkor ebben az is benne van, hogy szülésznő/orvos is válogatja? Kinek a pap, kinek a papné alapon működik?
Ahogy egy hölgy írta itt, ketten vállaljuk a gyereket, nem pedig egyedül. Tisztában vagyok azzal, hogy a párom, se akarja premierben végig nézni, ahogy a gyermekünk megszületik. Szimplán mellettem akar lenni, bátorítani, a kezében tartani a pár perces csöppséget. Még ha 'béna' is leszek a szülés alatt, vagy nem. Jobban örülnék neki, ha nyomon követhetné a babánk első pár perceit, még ha utána nem is láthatjuk × ideig. Engem megnyugtat, ha Ő látja saját szemével, hogy a gyermekünk kezére rá tették a beazonosításhoz szükséges karperecet.
Lehet ezért hülyének nézni, meg 'lekiabálni a fejem', de ha magatokba néztek - tisztelet a kivételnek -, ti is így vélekedtek.
Nem attól félek, hogy elcserélik, stb .. ismétlem, engem ez megnyugtatna!
Másrészt az altatásos dolgot se értem már. Volt pár műtétem, amiből kifolyólag érzéstelenítőt kaptam. Azon a helyen, ahová ezt adni szokás, eléggé 'sérült' a terület (érzékeny). Tudom, hogy mivel jár, ha esetleg rossz helyre adják be vagy nem megfelelően.
Szia! Beleolvastam, de nem olvastam végig a válaszokat... talán jobb is... :) 2 éve császároztak a péterfyben, Budapesten. Programozott császár volt, és a férjem ott csücsült a fejemnél. Nagyon megnyugtató volt, és amint kivették a babát, ő kísérte mindenhova (mikor a köldökét látták el, megmérték, stb.) és a szőrös mellkasára rárakták, hogy legyen testkontaktus az első pillanatokban. :) Rengeteg fotót csinált. Most újra erre készülünk. :)
Itt utánaolvashatsz apák mellkasának:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!