Miért nem lehet ott a párom császáros szülésnél?
Minden kórházban így van?
4 évvel ezelőtt nővéreméknél bent volt a sógorom.
Ahol én szülök, ott nem engedik be. Miért lehet ez?
Én szeretném, SŐT ragaszkodom hozzá, hogy ott legyen... :(
Először is, elnézést szeretnék kérni, ha valakinek ezzel a kérdéssel és leírásommal a szívébe gázoltam. Bocs, hogy korán reggel a pulzusod az egekbe ugorhatott miattam.
[Ha normális választ nem tudsz adni, akkor inkább ne kommentálj. Értelmes emberekre vagyok kíváncsi, nem pedig ...]
Másodszor, az az orvos, akihez járunk a kezdetek óta nagyon jó. Én meg vagyok vele elégedve, bármi volt eddig, szó szerint repült. Ezért az utolsó időben már nem szeretnék máshova átmenni, bár lenne még egy kórház a 20km arrébb.
Tudtommal - és javítsatok ki, ha nem így van -, a természetes szülésnél is apuci a fej mellett vagy felett ül és nem lát semmit az egészből, csak a 'végeredményt'. Így nem értem, hogy a császárműtétnél miért ülne a lábamnál? Mitől látna többet bent, mintha kint állna a ablak mögött?
Oké ez egy műtét, aláírom. Sosem kellemes látvány, nem is várom el, hogy nézze.
Mint említettem, nem olyan rég bent voltunk a kórházban 4 napig. Abból 2 napon keresztül hallgattam az megfigyelő/előkészítőben, ahogy egy kartonlap vastagságú fal mögül hogyan üvölt fel az anyuka a szülés közben, a nővérke/orvos hogy beszél a beteggel. Nem volt kellemes .. és eléggé megrémültem.
Persze, nem a Hiltonba megyek szülni, el se várom az 5*-os szolgáltatást, de normális hangvételben és tettekben azért lehetne közreműködni.
Nálunk természetes szülés volt, és apuci nem a fejemnél ült végig. Mindent látott, és érdekelte is a dolog. :)
Egyébként császárnál nem fognak beszólni, hiszen te ott nem tudsz semmit csinálni. Neked csak feküdnöd kell, a többit elintézik helyetted.
Az meg, hogy miért nem lehet ott a férjed, kórházi szabályzat függő. Mint pl. az is, hogy látogatási tilalom idején beengedik-e vagy nem? Nálunk a kórházban pl. császárnál az apukák a műtő ablakán keresztül nézhetik csak. Protekciósokat (híres ember, nem akarok nevet mondani) meg simán beengednek...
De a császár más,mint a természetes szülés,ott nem beszélnek Veled sehogy sem,mert Te nem tudsz csinálni semmit,azonkívül,hogy megkapaszkodsz a kezeddel a műtősfiú nyakában míg az áttesz az ágyra...
Nem lát többet apuka ,mint term.szülésnél,de nagyon kevés az a kórház ahol beengedik közvetlen a műtőbe az apukákat!
Ablakon keresztül tán még többet is látHAT...
De szerintem ne ezen agyalj:),véleményem szerint semmi nem számít csak,hogy egészségesek legyetek mindkettem és mihamarabb tudj szoptatni...
az összes többi mind mellékes,vagy mellékes lesz mikor meghallod az édes kicsi sírását....
Kórházi szabályzat, hogy beengednek-e bárki idegent a műtőbe műtét alatt, vagy sem.
És az egyik okosnak üzenem, hogy császár alatt NEM ALTATNAK!!!!
Ez egy nagy műtét, már bocsánat, hogy ezt írom, de semmi keresnivalója ott senki idegennek.
Nekem császárom volt, 10 perc volt kábé az egész, és hiányzott volna a fenének, hogy ott duruzsoljon a fülembe a párom. Arra figyeltem, hogy remegtem egész testemben, mint a kocsonya, hallgattam a nővérkéket, a dokit, a mittudoménkit, az pont elég volt.
Ja, és így legalább a műtő előterében párom fel tudta venni videóra, ahogy a picinket ellátják. Nekem ez többet jelentett sokkal.
"És az egyik okosnak üzenem, hogy császár alatt NEM ALTATNAK!!!! "
ezt meg honnan veszed? voltam bent altatásos császárnál,anyuka túl hurkás volt ,nem tudták epidurálisan érzésteleníteni és elaltatták,sok esetben teszik ezt...TE OKOSTOJÁS!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!