Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Cegléden császáros szülésnél...

Cegléden császáros szülésnél apuka bent lehet?

Figyelt kérdés

Igazából eddig még úgy van,hogy sima szülés lesz,de ha a kiírt időpontig vagyis aug.20ig kihúzzuk akkor megcsászároznak,mert nagy a bébink :)

Ezért szeretném tudni,mert első bébi és én szeretném,ha ott lehetne mindenféleképpen.

2010. aug. 8. 00:12
 1/4 anonim válasza:

A császárra nem mehet be! Mert ugye műtét. A babát odaadják neki, míg téged befejeznek. Úgy tudom.

De mekkora a baba, hogy túl nagy?? Fogadott dokid van?

2010. aug. 8. 00:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Én azt hallottam pont ma,hogy volt akinél bent lehetett apa,ha nem altatásban volt a császár,hanem érzéstelenítve...

Igen van fogadott dokim.

Hát 36 hetesen és 5 naposan volt kb. 3 és fél kiló...

Most vagyok 38 betöltött hét és szerdán megyek elvileg dokihoz...szokásos heti vizsgálatra.

Remélem nem lesz 4,5 kilós babu :)

Amúgy császár után milyen a fájdalom?

2010. aug. 8. 01:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szúró érzés!!Mintha szét akarna szakadni a hasad!!Én az első napon alig bírtam menni!!Csak úgy sikerült ha fogtam a hasam alját!!Aztán már minden nap jobb!?)
2010. aug. 8. 07:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Cegléden szültem, császárral!nem lehetett benn a párom, de nekem nem volt fogadott dokim!a fájdalom utána...hát nem a legjobb:S de a baba kárpótolni fog!üdv jó egészséget nektek!
2010. aug. 9. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!