Az oxigénhiány miből fakad egy császáros szülésnél? Nagyobb a veszély egy császáros szülésnél, mint a természetesnél? Az orvosnak mekkora a felelőssége?
császáros szülésnél jóval kisebb az esély az oxigénhiányra!
neked kell eldöntened, hogy kinél szülsz legközelebb, én ezek után biztos másik orvost keresnék :(
nem próbáltad kideríteni, hogy miért volt az oxigénhiány?
én úgy tudom, hogy császárnál ritkábban fordul elő az oxigénhiány, mint természetes szülésnél
nekem vajúdás közben leesett a kisfiam szívhangja, ekkor hívta fel az orvosom a főorvost, hogy császározni kéne, de a fődoki azt mondta meg kell várni hogy még egyszer leessen a szívhang :( megtörtént, majd toltak a műtőbe
de hálaistennek az ég világon semmi baja nem lett a kisfiamnak, 10/10-es apgarral született
Igazából nem tudom mitől léphet fel az oxigénhiány, de lehet a helyedben inkább másik orvost választanék.
Szülés, vajúdás előtt, tehát a terhesség alatt is felléphet egy kis oxigénhiány. Körüljártam a témát, utólag már nem lehet kideríteni, hogy mikor és miért.
Bár,ha nálad volt a gond, akkor az kihatott az egész keringésre, amibe a baba keringése is beletartozik a terhesség idején.
üdv egy szintén izomtónusos, oxigénhiányos fiúcska anyukája. De mára már szalad, semmi baja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!