Miért nem lehet ott a párom császáros szülésnél?
Minden kórházban így van?
4 évvel ezelőtt nővéreméknél bent volt a sógorom.
Ahol én szülök, ott nem engedik be. Miért lehet ez?
Én szeretném, SŐT ragaszkodom hozzá, hogy ott legyen... :(
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:19
Látom már megírták neked, de azért én is leírom, hogy igenis altatnak császár alatt is, ha kell! Nem mindenkit tudnak érzésteleníteni, no meg, ha nagyobb baj van nincs idő ilyesmire, mint ahogy az esetemben is volt! Ennyire bunkó ember nem lehet valaki..! Kívánom, hogy ne legyen nagyobb örömöd az életben, mint itt osztani az észt! Ami nincs is neked szerintem..
Császárnál ELSŐSORBAN gerincbe érzéstelenítenek, alapvetően NEM ALTATNAK. Csak akkor végzik altatásban a császárt, ha muszáj!!!
"Másrészt pedig általában elaltatnak." Erre reagálva írtam!!!!
Teljesen mindegy már, hogy mire reagáltál. Te az életben is ilyen vagy? Felkapod a vizet, s kiosztasz mindenkit? Úgy gondolom, hogy lehet normálisan is beszélgetni. Nem kell lekezelni senkit sem itt, sem szemtől szemben. Nem szeretem, ha valaki így áll kapásból a dolgokhoz. Részemről ennyi.
Kérdező, neked jó egészséget és sok boldogságot a babádhoz! És ne idegeskedj, hogy veled lesz-e vagy sem a párod a szülésnél! Ahogy írta valaki azt hiszem, fő az egészség!! :))
Ti miről beszéltek???? Először is: ti ugrottatok az én nyakamnak. Másodszor: ki szólt hozzátok??? Én a 64%-osra reagálva írtam, hogy nem altatnak a császárnál, és én hülye, egyetlen szót kihagytam, azt, hogy ELSŐSORBAN.
Majd nekiestek az embernek, hogy én okoskodok, meg nem tudok érvényesülni máshol, bla bla bla. És még nekem van stílusom? Menjetek ti a jó fenébe!
"Ezt NEM TE döntöd el "kisanyám" hogy egy kórházi mütétnél ki van bent, és ki nem...
Nehogy már még TE legyél feháborodva!"
ezt is te írtad kedves utolsó...neked is gratulálok a kultúrált megfogalmazáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!