Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem lehet ott a párom...

Miért nem lehet ott a párom császáros szülésnél?

Figyelt kérdés

Minden kórházban így van?

4 évvel ezelőtt nővéreméknél bent volt a sógorom.

Ahol én szülök, ott nem engedik be. Miért lehet ez?

Én szeretném, SŐT ragaszkodom hozzá, hogy ott legyen... :(

2011. máj. 6. 07:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Ja és nem 10 perc ahogy valaki írta hanem,35-50 perc,remélem csak a kiemelésre írta,mert azért ott össze is kell varrni egy két területet meg előtte kitisztítani a méhet stb.,ami azért hosszabb idő egy kicsit.(legalábbis Egerben)
2011. máj. 6. 09:18
 22/43 anonim ***** válasza:
36%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:19

Látom már megírták neked, de azért én is leírom, hogy igenis altatnak császár alatt is, ha kell! Nem mindenkit tudnak érzésteleníteni, no meg, ha nagyobb baj van nincs idő ilyesmire, mint ahogy az esetemben is volt! Ennyire bunkó ember nem lehet valaki..! Kívánom, hogy ne legyen nagyobb örömöd az életben, mint itt osztani az észt! Ami nincs is neked szerintem..

2011. máj. 6. 09:19
 23/43 anonim ***** válasza:
35%
kedves utolsó,köszi a megerősítést...egyesek idejárnak okoskodni,máshol nem tudnak érvényesülni...ha valamihez nem értek nem szólok hozzá...
2011. máj. 6. 09:21
 24/43 anonim ***** válasza:
59%

Császárnál ELSŐSORBAN gerincbe érzéstelenítenek, alapvetően NEM ALTATNAK. Csak akkor végzik altatásban a császárt, ha muszáj!!!

"Másrészt pedig általában elaltatnak." Erre reagálva írtam!!!!

2011. máj. 6. 09:33
 25/43 anonim ***** válasza:
25%
És csak annyira nem értek hozzá, hogy nekem is császárom volt, és a szülésznőm nagyon jó ismerősöm is. És nem "okoskodni" jöttem, ahogy az egyik igen "kedves" illető írta. Még hogy nem tudok máshol érvényesülni... ismersz te engem egyáltalán? Nem! Akkor meg kuss!
2011. máj. 6. 09:36
 26/43 anonim ***** válasza:
41%

Teljesen mindegy már, hogy mire reagáltál. Te az életben is ilyen vagy? Felkapod a vizet, s kiosztasz mindenkit? Úgy gondolom, hogy lehet normálisan is beszélgetni. Nem kell lekezelni senkit sem itt, sem szemtől szemben. Nem szeretem, ha valaki így áll kapásból a dolgokhoz. Részemről ennyi.

Kérdező, neked jó egészséget és sok boldogságot a babádhoz! És ne idegeskedj, hogy veled lesz-e vagy sem a párod a szülésnél! Ahogy írta valaki azt hiszem, fő az egészség!! :))

2011. máj. 6. 09:38
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
van ám stílusod...és ha már itt tartunk,ha néhány esetben altatnak,akkor nem lehet azt mondani HOGY CSÁSZÁRNÁL NEM ALTATNAK!!!!mert vannak kivételek...
2011. máj. 6. 09:38
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
és miután megírtuk a tutit,jössz itt a magyarázkodással,nem valami kulturált stílusban...erre büszke lehetsz
2011. máj. 6. 09:41
 29/43 anonim ***** válasza:
33%

Ti miről beszéltek???? Először is: ti ugrottatok az én nyakamnak. Másodszor: ki szólt hozzátok??? Én a 64%-osra reagálva írtam, hogy nem altatnak a császárnál, és én hülye, egyetlen szót kihagytam, azt, hogy ELSŐSORBAN.

Majd nekiestek az embernek, hogy én okoskodok, meg nem tudok érvényesülni máshol, bla bla bla. És még nekem van stílusom? Menjetek ti a jó fenébe!

2011. máj. 6. 09:46
 30/43 anonim ***** válasza:
20%

"Ezt NEM TE döntöd el "kisanyám" hogy egy kórházi mütétnél ki van bent, és ki nem...

Nehogy már még TE legyél feháborodva!"

ezt is te írtad kedves utolsó...neked is gratulálok a kultúrált megfogalmazáshoz...

2011. máj. 6. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!