Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthonszülés, ha csak az anya...

Otthonszülés, ha csak az anya akarja? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Szerintetek mi a teendő abban a helyzetben, ha az anya otthon szeretne szülni, de az apa ragaszkodna a kórházi szüléshez. Mert ugye az anya, aki szül, de a baba a közös gyerekük. Elég az anya akarata, hogy kórházon kívül jöhessen a baba világra, vagy mindkét szülő beleegyezése szükséges?

KÉREM CSAK OLYANOK VÁLASZOLJANAK, AKIK SZÁMÁRA ELFOGADHATÓ AZ OTTHONSZÜLÉS! A "MINDEN NŐ FELELŐTLEN, NEM ANYA, AKI OTTHON SZÜL STB." TÍPUSÚ VÁLASZOKRA NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.

2011. ápr. 5. 11:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Az én véleményem, hogy az Apának is ugyan annyi a beleszólása, mint az Anyának a szülésbe. Mert a ti gyereketek. Ha együtt éltek szerintem ez tök normális dolog, hogy olyan megoldást kerestek ami mind kettőtöknek jó és megfelel.

Az abortusznál igen is elmondanám a páromnak a terhességemet és ketten póbálnánk megoldást találni, ha nem akarnánk megtartani a gyereket. (Bár örülnék ha terhes maradnék).

De ha nem is élnénk együtt akkor is megbeszélném vele és együtt hoznánk döntéseket. Pláne akkor amikor nincs elegendő anyagi háttere az embernek.

2012. júl. 2. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!