Otthonszülés, ha csak az anya akarja? (Bővebben lent. )
Szerintetek mi a teendő abban a helyzetben, ha az anya otthon szeretne szülni, de az apa ragaszkodna a kórházi szüléshez. Mert ugye az anya, aki szül, de a baba a közös gyerekük. Elég az anya akarata, hogy kórházon kívül jöhessen a baba világra, vagy mindkét szülő beleegyezése szükséges?
KÉREM CSAK OLYANOK VÁLASZOLJANAK, AKIK SZÁMÁRA ELFOGADHATÓ AZ OTTHONSZÜLÉS! A "MINDEN NŐ FELELŐTLEN, NEM ANYA, AKI OTTHON SZÜL STB." TÍPUSÚ VÁLASZOKRA NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.
Az én véleményem, hogy az Apának is ugyan annyi a beleszólása, mint az Anyának a szülésbe. Mert a ti gyereketek. Ha együtt éltek szerintem ez tök normális dolog, hogy olyan megoldást kerestek ami mind kettőtöknek jó és megfelel.
Az abortusznál igen is elmondanám a páromnak a terhességemet és ketten póbálnánk megoldást találni, ha nem akarnánk megtartani a gyereket. (Bár örülnék ha terhes maradnék).
De ha nem is élnénk együtt akkor is megbeszélném vele és együtt hoznánk döntéseket. Pláne akkor amikor nincs elegendő anyagi háttere az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!