Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet ezt valaha is...

Hogy lehet ezt valaha is feldolgozni?

Figyelt kérdés
Tegnap megtudtam, hogy 20 hetes pocaklakóm Dawn-kóros. Minden álmom odavan, fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel. Férjemmel úgy döntöttünk, nem tartjuk meg, talán neki, és nekünk is így lesz a legjobb, bár amikor mozog a kicsi fiam, szemétnek érzem magam, hogy én döntök a kis élete fölött. Kicsit segít az, hogy van egy 21 hós kisfiam, bár most ez nem vígasztal. Náthám miatt jövő héten kell befeküdnöm, meg kell szülnöm, iszonyúan félek, az orvos azt mondta ez akár 4 napig is eltarthat, és utána csinálnak altatásban egy küretet. Félek a fájdalomtól, mi lesz, ha nem bírom ki? Teljes roncsnak érzem magam, csak sírni tudok, nem értem ez hogy történhetet meg, és mért velünk? Annyian nem érdemelnek gyereket, mi meg annyira vártuk... Ha voltatok már ilyen helyzetben, segítsetek, mit tegyek, hogy jobb legyen? Valaha elmúlik ez a végtelen szomorúság?
2010. dec. 28. 21:24
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
És teljes életet él? minden rendben? jól döntöttél, de őszintén? menni idős most a gyereked?
2014. okt. 27. 20:39
 52/53 anonim ***** válasza:

Nézd, nem akarlak megsérteni, mert nem ismerlek, de ezek szerint nem igazán vagy tisztában a helyzettel, hiszen nem kérdeznél ilyeneket.

Természetesen nincs minden rendben és nem él teljes életet, hiszen beteg. Erről megy a beszélgetés, nem?

Próbálunk mindent megadni neki, nincsenek fájdalmai, boldog gyermek, remélem. 7 éves.

2014. okt. 27. 21:42
 53/53 anonim ***** válasza:
Jól döntöttünk, nem én, mi. Őszintén, igen. És még őszintébben szólva, nem is tudnám máshogyan elképzelni már az életünket. Annyi szeretetet adunk és kapunk, hogy már-már filmbe illő.
2014. okt. 27. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!