Császármetszéssel szültem egy hete. Azóta nehezen megy a pisilés, minden cseppért kész kín megküzdeni. Éjjel aludni sem tudod, mert folyton olyan érzesem van, hogy bepisilek, közben semmi nem jön. Elmúlik valaha?
Szia!
És addig hogyan oldottad meg? Én lassan megőrülök. 5 percenként futok wc-re, de alig pár csepp jön.
Szia, nem akarlak ijesztgetni, de ez nem jó így! Feltétlenül hívd fel az orvosodat, hogy mi legyen, mert szétdurranhat a hólyagod! Hogy engedtek ki a kórházból? Akkor még ment a pisilés? Én 6 hete szültem császárral és nálunk 2 fontos kérdés volt: tudok e pisilni és kakilni! Ezt minden nap többször megkérdezték! Az igaz, hogy égető érzés volt a pisilés, de jól ment.
Vigyázz magadra!
Azt mondták ( háziorvos, szülésznők ) el fog múlni, csak idő kell neki.
Szétdurrani biztos nem fog a hólyagom, mert azért jön.
Ezt az igyak sok folyadékot nekem is mondták.
Én csak úgy tudok, hogy a wc-n trónolok vagy 20 percet. Hiába iszok meg mondjuk napi 2L-ert annyi tuti nem jön vissza.
Zuhany és meleg víz nem segítettek.
Éjjel is az állandó inger... Nem tudok aludni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!