Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéssel szültem egy...

LN09 kérdése:

Császármetszéssel szültem egy hete. Azóta nehezen megy a pisilés, minden cseppért kész kín megküzdeni. Éjjel aludni sem tudod, mert folyton olyan érzesem van, hogy bepisilek, közben semmi nem jön. Elmúlik valaha?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 12:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A probléma fennáll. Kaptam antibiotikumot, és valami gyógyszert. Ittam is rengeteget, aminek eredménye az lett, hogy tegnap 3L pisit csapoltak le, ami nem jött ki. Szervi okot nem találtak, azt mondták lelki oka van, hogy nem tudok rendesen. ( meghalt mindkét babám )

2010. ápr. 23. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon sajnálom!!! Akkor igazán azt javaslom, hogy keress meg egy kineziológust, talán tud segít. Segít feltárni a lelki okokat, és megoldást találni a problémádra. Az elengedéssel van baj, a babáid elvesztése miatt. Ennek lehet testi tünete a tudattalan vizelet visszatartás. Kérj segítséget, hogy a következő terhességedben megtaláld magadban az anyaságot. Sok sikert Neked, szívből szorítok Érted.
2010. ápr. 25. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!