Hogy lehet ezt valaha is feldolgozni?
nagyon nagyon sajnálom!
ha esetleg még nem vagy biztos a döntésedben, mármint hogy nem tartod meg, olvasgasd ezt a blogot: egy down-os kislányról szól, csodálatos!
Sajnálom ami veled történt, Borzasztó!!! Nem tudom hogy lehet ezt feldolgozni, de ha ez valamennyire vigasztal szerintem jól döntöttél. Most biztos le leszek pontozva, de szerintem hosszú távon ez a legjobb mindenkinek főleg a 21 hós kisfiadnak.
Tényleg nagyon sajnálom, nem tudok okosat mondani, csak hogy én is így döntöttem volna.
A mai világban már lehetősége adódik az embernek arra, hogy megszakítson egy életet, amely ugyan beteg, elváltozása van, de ezenkívül teljesen normális, csak más mint a többiek. Én nem vetetném el őt, mert tudom, hogy már a terhességem első napjától olyan szeretettel fogok rá gondolni, hogy képtelen lennék csak azért elvetetni, mert ÉN FÉLEK a helyzettől. Csak sokan azzal takaróznak, hogy neki is jobb lesz így. Honnan tudják?
Én ismerek ilyen kisfiút, a szülei szeme fénye.
A Down-kórosak olyan szinten tudnak szeretni, ahogy más ember nem is képes és bár örökre gyerekek maradnak, de borzasztó kedvesség van bennük, nagyon érzékenyek és nagyon tudnak érezni. Annyi jó van bennük ami egy átlagemberben fel sem fedezhető.
Szerintem a szívedre hallgass és ne az eszedre. Az eszed azt mondja: hogy fogom nevelni, mit szólnak mások, hogy fogok vele kimenni az utcára, az emberek megbámulják.... ezek csak a félelem gondolatai. Vállald fel őt és szeresd úgy mint a másik gyermekedet, mert ő is a tiéd!
Tudom, hogy a szíved nem hagy nyugton, másképp nem írtál volna be ide. Hidd el, ha megszületik, már az 1. héten azt fogod mondani, hogy mennyire hálás vagy, amiért megtartottad.
Keress filmeket, videókat, írásokat ilyen gyerekekről és rájössz, tévedsz.
Volt a TV-ben egy nő, aki Down-kóros gyerekeket fogadott örökbe, volt neki vagy 4-5 minimum. Azért ilyen gyerekeket, mert ők annyira szeretnivalók és annyira tudnak szeretetet adni ahogy más nem.
Bízom benne, hogy jól döntesz és nem fogod megbánni.
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!