Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikerkismamák! Akik már szültek...

Ikerkismamák! Akik már szültek? Nektek milyen maradt a hasatok? Vissza fog ez az irgalmatlan nagy hasméret húzódni valaha?

Figyelt kérdés
Igaz én még csak 30 hetes vagyok, de már 115 cm a haskörfogatom, kb. 70-ről indult. Kilóban 10 kilót híztam idáig. Nektek maradt kötényhasatok szülés után?
2011. jún. 1. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, maradt kötényhasam, ami hát elég csúnya! Ez sajnos alkati kérdés!

aZ IKREK 3100grammal születtek, tehát 6200g volt csak a két baba, plusz lepények, víz. 85kg-mal szültem (54-ről indultam). Utána voltam 49 kg is, de akkor nagyon csúnyán lógott a hasam. Az ikrek után még kétszer szültem, s most kicsit több a súlyom, kb. 58kg, így annyira nem látszik, hogy lóg a hasam.

2011. jún. 1. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom nincsen, de a barátnőmnek is ikerszülése volt. Előtte is sokat sportolt és utána is rengeteget, hogy visszamenjen a hasa, de a bőrből nemigen lehet fogyni.

Ő végülis 2 évnyi próbálkozás után kés alá feküdt.

De ne keseredj el. Itt is érvényes az, hogy alkati dolog, ki mennyire nyeri vissza az alakját szülés után.

2011. jún. 1. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

én csak egy babát szültem, de ő több mint 4 kilós volt, és sajnos nekem is kötényhasam maradt :( lóg , és nagyon ráncos

már kevesebb kiló vagyok mint a szülés előtt, de a hasam sajnos nem változik

2011. jún. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!