Ikerkismamák! Akik már szültek? Nektek milyen maradt a hasatok? Vissza fog ez az irgalmatlan nagy hasméret húzódni valaha?
Szia!
Igen, maradt kötényhasam, ami hát elég csúnya! Ez sajnos alkati kérdés!
aZ IKREK 3100grammal születtek, tehát 6200g volt csak a két baba, plusz lepények, víz. 85kg-mal szültem (54-ről indultam). Utána voltam 49 kg is, de akkor nagyon csúnyán lógott a hasam. Az ikrek után még kétszer szültem, s most kicsit több a súlyom, kb. 58kg, így annyira nem látszik, hogy lóg a hasam.
Saját tapasztalatom nincsen, de a barátnőmnek is ikerszülése volt. Előtte is sokat sportolt és utána is rengeteget, hogy visszamenjen a hasa, de a bőrből nemigen lehet fogyni.
Ő végülis 2 évnyi próbálkozás után kés alá feküdt.
De ne keseredj el. Itt is érvényes az, hogy alkati dolog, ki mennyire nyeri vissza az alakját szülés után.
én csak egy babát szültem, de ő több mint 4 kilós volt, és sajnos nekem is kötényhasam maradt :( lóg , és nagyon ráncos
már kevesebb kiló vagyok mint a szülés előtt, de a hasam sajnos nem változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!