Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irgalmatlan torokfájásra...

Irgalmatlan torokfájásra milyen "homeopátiás bogyót" szedjek? 20 hetes vagyok, és könyörtelenül fáj a torkom.

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 04:31
 1/5 anonim ***** válasza:

szia, azt hiszem homogéne9 a neve, nekem bevált, de ha nagyon fáj 20 hetesen szedheted a paranaxot is, az egy jó fájdalom csillapító, kismamák is szedhetik!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2008. okt. 6. 05:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. A gyulladásokat ne kezeld ki házilag, mert sajnos komoly következményei is lehetnek. Nem a babára, hanem rád nézve. Menj el orvoshoz, hogy vizsgáljon meg, és ő fog ajánlani gyógyszert. Vannak olyan gyógyszerek, amik terhessen is szedhetőek. Vigyél mindenképp vizelet mintát, mert ha abban találnak gennyet akkor fontos, hogy antibiotikummal kikezeljenek. Minden jót, mielőbbi gyógyulást! 32 hetes kismama.
2008. okt. 6. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem is menny el orvoshoz.Én is pont félidőbe voltam beteg,nagyon fájt a torkom.Elmentem orvoshoz,csúnya torokgyulladásom volt,kaptam rá Aktil-duo antibiotikumot.Azt mondta a doki ezt szedhetem ! Kérdeztem ,hogy ez ne fog bajt okozni,azt mondta higgyem el ha nem szedem be az fog bajt okozni mert a gyulladás átmegy máshová is.Gyógyszer mellett is 1hét volt mire helyre jöttem !Akkor doki oké :)

Minden jót,mielőbbi gyógyulás kívánok

36hetes kismama

2008. okt. 6. 07:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, megyek orvoshoz. Az elsőnek azért köszönöm, ha nem kapok antibiotikumot, megpróbálom.
2008. okt. 6. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki az aloe varának a first-ét. Nekem mindig az segít ha fáj a torkom. Én kerülném az antibiotikumokat!

2008. okt. 6. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!