Hogy lehet ezt valaha is feldolgozni?
Szia!
Sajnos én maximálisan átérzem a fájdalmadat, én is keresztül mentem sajnos ezen , ráadásul én is a héten , mondjuk számomra sajnos nem volt választás,mert az én babámnak sajnos súlyos genetikai baja volt, esélye se volt a születésre, utólag azt mondták,hogy valószínű a születésig elhalt volna....nekem sajnos ez volt az első terhességem. Szerintem jól döntöttél, aki azt mondja ,hogy ö megtartotta volna szerintem nem volt még ilyen helyzetbe. Engem az vigasztal,hogy a babám számára sajnos ez volt a legjobb döntés,mert szegényke csak szenvedett volna, és most a hasamból a szívembe költözött.
Kitartást. szia
nagyon sajnálom! :(
pihenjél, gyászold meg a kisfiadat, ne szégyelld, amit érzel, teljesen jogos és érthető.
ha pedig idővel úgy látod, hogy túl nagy a teher, keress meg szakembert, azért vannak, hogy segítsenek az ilyen helyzetekben. (Ebben sincs semmi szégyellnivaló, embertelenül nehéz helyzetbe kerültél, és ha valaki tud segíteni, hát az a minimum, hogy igénybe veszed.)
Most olvastam csak a kérdésed!
Nagyon nagyon sajnálom,ami Veletek történt!!!Én sem tettem volna másként!. NAgyon sok erőt és kitartást kínávok Neked/Nektek!
Ő már az Angyalok között van, és onnak vigyáz rátok!!!
Tudja,hogy csak neki akartál jót,sok szenvedéstől kímélted meg!!!
Igen tudtam. Beigazolódott a gyanakvásunk és a pozitív teszt óta rettegtem, hiszen van/volt down-os a családban.
A 19. héten tudtuk meg. Mivel nem lehet tudni a súlyosságát, nem tudtam volna megszülni, mert benne van a pakliban, hogy teljes életet tud élni. Rengeteg DSZ gyermekkel, felnőttel találkozok, az alapítványunk is segíti őket, ennek tükrében írtam, amit írtam. Ez az én véleményem, ha kemény és bunkó, ha nem. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!