Szülés után mennyi idő múlva lehet visszamenni dolgozni?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy pl hány éves koráig, hanem a fizikális részére gondolok. Kb 4-5 nap múlva már mehetek?nov. 16. 13:28
41/54 anonim válasza:
Abortusz-tabletta még hasznàlható, 12. hétig.
42/54 anonim válasza:
Akkor veletek, mint kelet-európaiakkal nem lesz olyan kedves Ulrike mint az arabokkal, de attól egy próbát megér.
43/54 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mit csináljak. De azt nem értem, anyámék is minek akarják rám erőltetni a gyereket, ha nem tudok róla gondoskodni, mert összetudom magam szedni anyagilag, mert annak ellenére, hogy ilyen hülyeséget csináltam, nem vagyok egy buta nő(csak bipoláris), de gyerek mellett nem menne, mert egy gyerekkel földönfutóvá válnék, és a tetű éhen peregne le rólam. Különben ha össze is szedem magam, úgy döntöttem, hogy örökké szingli leszek.
nov. 16. 19:01
44/54 anonim válasza:
De ha abortuszra nincs lóvé, akkor elköttetésre honnan lesz?
45/54 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, hogy nekem mindig is volt pénzem, mert dolgoztam, csak most két hónapja vagyok ilyen ruppótlan. Viszont holnap megyek egy másik tartományba, mert ott már van munkám, tehát én most ott szépen összeszedem magam, és többet nem fogok ilyen szintű hibákat elkövetni.
nov. 16. 19:25
46/54 anonim válasza:
Németországban is 12. hétig végeznek alapból abortuszt.
47/54 anonim válasza:
"Viszont holnap megyek egy másik tartományba, mert ott már van munkám, tehát én most ott szépen összeszedem magam, és többet nem fogok ilyen szintű hibákat elkövetni."
Aztán meddig lesz meg a munkád állítólagos terhesen? Persze, majd a munkahelyről mész szülni meg terhesen időseket emelsz.
48/54 A kérdező kommentje:
Hát én 2 éve csinálom ezt a munkát, és még sosem kellett emelnem, nyilván van olyan eset mikor emelni kell, viszont én már az elején megmondtam, hogy olyat nem vállalok, akit emelni kell. És úgy tudom, hogy 6-7 hónapos korig lehet dolgozni.
nov. 16. 22:09
50/54 anonim válasza:
Milyen varrat emberek? A kérdezô még nem is szült, koránt se biztos, hogy császár lesz, még akár az abortuszt is elintézheti. Ha meg mégis császár lesz, ráér majd akkor agyalni rajta, hogy hogyan tovább. Kérdezô, a kezelôorvosodat kérdezd meg errôl, azzal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!