Szülés után mennyi idő múlva lehet visszamenni dolgozni?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy pl hány éves koráig, hanem a fizikális részére gondolok. Kb 4-5 nap múlva már mehetek?nov. 16. 13:28
31/54 anonim válasza:
Akkor most oldd meg őket. Nagylány vagy. Nézz utána, melyik országban mi a határa a megszakításnak, hogy tudsz odautazni, mibe kerül. Még így is egyszerűbb, mint egy gyereket vállalni. Mi van, ha a terhesség során szerzel egy maradandó sérülést? Mi van, ha lebénulsz egy császáros műhiba miatt? Kapd össze magad gyorsan.
32/54 anonim válasza:
Ausztriában próbàld meg, talàn 16 hètig lehet elvetetni. Uk talàn 24. Sajnàlom a helyzeted.
Ha mègis meg kell szülnöd, idősgondozàssal kivàrnàm a 6 hetet. Ha hàmmal emelgetitek is az időseket, akkor is fizikai munka.
33/54 A kérdező kommentje:
Hát akkor leírom, hogy mit csináltam. Két éve járok ki Németországba dolgozni, jól kerestem, de sajnos nem tettem félre. Augusztusban összejöttem egy fiúval, odaköltöztem, de az a baj, hogy ez egy kis város, itt jogsi nélkül meg van kötve a kezem, emiatt nem tudtam munkát vállalni, mert hiába van a szomszéd városban munka, 6-kor kezdődik a műszak, itt viszont 5:58-kor megy az első busz. Feléltem az összes pénznemet, lecsövesedtem, árnyéka vagyok önmagamnak. Szóval nagyon elb@sztam, egy idióta voltam, de egy életre megtanultam a leckét.
nov. 16. 18:16
34/54 A kérdező kommentje:
Tehát alig van pénzem, viszont anyámék nem akarják az abortuszt, szóval ha hazamennék, nem lenne pénzem abortuszra, és anyámék nem segítenének, csak kicsinálnák az idegrendszeremet. Konkrétan nem tudnék előttük megállni.
nov. 16. 18:18
35/54 anonim válasza:
Fiatal vagy, még bőven van időd mindent helyrehozni. Én is harminc felett kezdem megint külföldön.
36/54 A kérdező kommentje:
Hát igen fiatal vagyok, de attól függetlenül nem vállalhatok gyereket, nem tudnám eltartani.
nov. 16. 18:22
37/54 anonim válasza:
Nincsenek barátaid? A gyerek apja csak adna az abortuszra.
38/54 A kérdező kommentje:
Hát az is ugyanolyan pénztelen lett, mint én.
nov. 16. 18:39
39/54 anonim válasza:
Németországban etetik a bevándorlókat a Harzt IV-el (segély). Menj be a volt pároddal, Mohameddel a bevándorlási hivatalhoz, és a kedves középkorú nő rajtatok is segíteni fog.
40/54 A kérdező kommentje:
De ő is magyar, nem arab🤦😂
nov. 16. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!