Akik úgy kalkulálnak, hogy szülés után, ha letelt a 6 hét, visszamennek dolgozni, azok nem is terveznek szoptatni?
Egyre többször és több helyen hallom, olvasom, hogy dolgoznak az utolsó pillanatig, aztán 6 hét után mennek vissza dolgozni. Sokszor olyanoktól hallom, akik simán meg is engedhetnék maguknak, hogy otthon maradjanak 2-3 évet, csak ugye a karrier az nagyon fontos...
De akik így terveznek, azok alapból nem is akarnak szoptatni? Már 6 hetesen benyomják bölcsibe a babájukat?
Pl a közvetlen főnököm is nemsoká szül... Jár neki csed, gyed, nem is rosszul, mégis úgy tervezi, hogy 6. hét után jön vissza...
Más ismerősömtől is hallottam ezt, meg terhességes csoportban is olvastam Face-n
Már évek óta az a törvény, hogy 6 hónapos kortól lehet, csak beadni a babát bölcsibe.
Egyébként Csed alatt nem lehet keresőtevékenységet folytatni, csak gyed alatt. Szóval elesnének a csedtől ha dolgoznak és szerintem a gyermekvédelem is kimenne megnézni mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!