Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő múlva...

Szülés után mennyi idő múlva lehet visszamenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy pl hány éves koráig, hanem a fizikális részére gondolok. Kb 4-5 nap múlva már mehetek?

nov. 16. 13:28
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkát végzel? Miért lesz császár? Császár után hosszabb a felépülés alapvetően. Ha irodai munkát végzel, home officeban simán dolgozhatsz egy hét után. Fizikai munkánál a 6 hét kell.
nov. 16. 14:14
 12/54 A kérdező kommentje:
Idősgondozó vagyok. Egyébként azért szeretnék császárt, mert rettegek a szüleitől. Meg utána minél hamarabb szeretnék menni Szlovákiába, ezt az elköttető műtétet megcsináltatni, mert ott ha jól tudom 700 euróért megcsinálják. Mert szerintem, itt Németországban nem csinálják meg, vagy ha igen, akkor az nagyon drága.
nov. 16. 14:24
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát, császár után pár nappal nem nagyon fogsz időseket gondozni, arra azért nyugodtan fogadhatunk egy nagyobb összegben.
nov. 16. 14:28
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Ezt abban az országban kéne megkérdezni, ahol élsz, tökmindegy otthon mennyi idő.

Az idosgondozas fizikai munka, 2 hónapot azért kéne várni, hogy később ne legyen gondod belole, hogy nem adtál a szervezetednek elég időt helyre állni.

nov. 16. 14:29
 15/54 anonim ***** válasza:
94%
Gyanítom, hogy ez egy ilyen hergelős kérdés…
nov. 16. 14:44
 16/54 anonim ***** válasza:
95%

Császár után alapból nem emelhetsz a gyerek súlyánál nagyobb tömeget, plusz hajolni sem szabad 6 hétig. Idősgondozásnál ez bukta.

Nekem császárom volt, az 5. napon engedtek haza a kórházból, nem tudom, hogy van Németországban, de nekem akkor még járni is nehéz volt, pedig alapvetően könnyen felépültem.

nov. 16. 14:45
 17/54 A kérdező kommentje:
Hát akkor kénytelen leszek otthon maradni 6 hétig. #15 bár az lenne, viszont nem vették most itt el nekem a gyereket pedig 11 hetes vagyok, vagyis most számoltam ki jövőhéten leszek 11 hetes. Holnap költözöm egy másik tartományba, ott még megpróbálom, mert minden papír rendben van, itt igazából a kórház szarakodott. De ha esetleg ott sem veszik el, akkor már felkészültem a legrosszabbra. És azért tettem fel a kérdést, mert itt kint egy albérlet 900 euró, plusz rezsi, aztán ott a megélhetés, akkor öltözködjek stb. Ez pont nem egy olyan ország, ahol megtehetem, hogy hónapokat otthon üljek.
nov. 16. 15:04
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Császár után 8-10 héttel ajánlják, hogy elkezd a regeneráló tornát (ami mondjuk 4 hét), és utána javasolják a sport elkezdését. Fizikai munkára (pláne nagyobb súly - mint egy idős ember - emelése) hasonló vonatkozik.
nov. 16. 15:18
 19/54 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem veteted el Magyarországon? 12 hêtig.
nov. 16. 15:46
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Elni se lesz kedved, nemhogy dolgozni. De lehet a 6 het is keves a teljes felepulesre, azert erre is szamits.
nov. 16. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!