Jó ötlet szülés után 6-12 hónappal visszamenni dolgozni, mint 3 évvel?
Elég rugalmas a munkám, így meg tudnám oldani a gyermek nevelését, esetleg arra a pár órára bevinném magammal, vagy mamára bíznám, vagy páromra.
Volt valaki hasonló helyzetben? Megbánta esetleg?
Ezt neked kell tudni.
Nekem nem lett volna jó, főleg hogy nem. is olyan a munkám.
Nekem nem fordult meg a fejemben h dolgozzak.szeretek vele lenni,jó látni hogy napról napra fejlődik és később már nem lesz lehetőségem arra h Ennyi időt töltsek vele és én(vagyis Mi férjemmel mikor nem dolgozik) neveljük.
De ez persze attól is függ hogy milyen lesz a kicsi,mert ha nem tudod egy pár órára masra bízni annyira cicifüggő vagy hasonló akkor az nehéz!
2 hónapos volt a babám, mikor vissza álltam melózni.Mondjuk nekem annyira rugalmas a melóm,hogy tényleg itthonról és bármikor csinálhatom semmiről nem maradtam le és el tudom látni a picurt is.
Máshogy azt hiszem az első évben nem csináltam volna.
Otthonról nem tudnék dolgozni, mert speciális programokkal dolgozom, ami otthon nem áll rendelkezésemre.
Munkahelyemen van egy főnököm, és egy nyugdíjas kolléganőm, illetve elvétve ügyfelek jönnek tárgyalni. Arra van külön tárgyaló, így ha bevinném a gyerkőcöt napi 4 órára, talán nem zavarnék senkit. Illetve sok olyan dolog van, amit csak én tudok megcsinálni, és nyilván nem szeretném, ha felvennének valakit helyettem, akár ideiglenesen besegítene. Amúgy a munkámat szeretem, érdekel, és a jelenlegi tanulmányaimhoz szorosan kapcsolódik.
Persze függ attól is a dolog, hogy mennyire lesz sírós, a gyermek, stb. És a főnökömmel,családdal is átbeszélem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!