Jó ötlet szülés után 6-12 hónappal visszamenni dolgozni, mint 3 évvel?
Figyelt kérdés
Elég rugalmas a munkám, így meg tudnám oldani a gyermek nevelését, esetleg arra a pár órára bevinném magammal, vagy mamára bíznám, vagy páromra.
Volt valaki hasonló helyzetben? Megbánta esetleg?
2018. márc. 22. 13:54
11/18 anonim válasza:
En nem mennek vissza, ugy vagyok vele, hogy a gyerek egyszer kicsi, dolgozni meg dolgozhatok meg 65 eves koromig ...
12/18 anonim válasza:
Ha be kell vinni a gyereket, szerintem nem mennék vissza. Ne! azért mert lusta vagyok, vagy azt gondolnám bűn a gyerektől ehy percet is elvenni. Saját cégünk van, a gyerek 4 napos kora óta dolgozom itthonról amennyit tudok. De munkahelyre naponta bevinni szerintem nem jó egy babát. Ha valamelyik nagyi vagy a párod tud rá vigyázni 4 órát otthon az más, akkor esetleg bevállalnám. De majd akkor fogod ezt látni mikor ott tartotok, hogy milyen a baba, hogy bírja ő és hogy bírod te a távollétet. :)
13/18 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni ,ha vissza szeretnél menni mennyél ezek olyan döntések amit csak te tudsz eldönteni .én vissza mentem mikor 1éveskora után dolgozni ő ment bölcsibe én dolgozni ez az én döntésem volt ,nem kértem ki senki külsös véleményét .
14/18 anonim válasza:
Második gyerekem 1 éves volt, amikor visszamentem dolgozni. Felváltva voltunk itthon az apjával. Majd 16 hónaposan bölcsis lett.
Most a 3. gyerekemet várom. Fél éves korában átadom az apjának a gyedet és visszamegyek dolgozni.
Szerintem egy apa ugyanúgy el tudja látni ezeket a feladatokat, mint egy anya. És rá is szüksége van a kicsinek.
15/18 anonim válasza:
Az én lányom egyéves volt, mikor visszamentem, és megbántam. Ha lesz még egy gyerekem, legalább két éves koráig itthon maradok vele.
16/18 anonim válasza:
Megszületett már? Csak mert úgy beszélsz róla, mint akit elég letenni és elvan, míg dolgozol. A tapasztalatom 2 gyerek után az, hogy semmit nem lehet mellettük csinálni, nemhogy irodában egybefüggően 4 órát dolgozni. Ez álom marad, jó eséllyel.
17/18 anonim válasza:
8 hónapos volt mikor visszamentem dolgozni, gyerek bölcsibe.nem bántam meg
18/18 szvillő válasza:
Szerintem 4 óra bármilyen munkahelyen egy picivel rengeteg idő. A gyerekek úgy működnek, hogy épp akkor akarnak veled lenni, amikor nagyon mással kellene foglalkoznod. Hiszen rögtön leveszik, hogy most nem ők az elsők, és szeretnék tudni, hogy még mindig szereted-e őket. Szóval amikor leginkább belemerülnél a munkába, nekik akkor lesznek hirtelen sürgős szükségleteik. Az enyémek már mindnyájan viszonylag nagyok voltak 2-3 évesek, mikor el tudták fogadni, hogy épp most nem figyelek rájuk, mert dolgozom. Egy alkalmazkodó természetű gyermekkel persze könnyebb, de ez nem azt jelenti, hogy őt esetleg nem viseli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!