Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő múlva...

Szülés után mennyi idő múlva lehet visszamenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy pl hány éves koráig, hanem a fizikális részére gondolok. Kb 4-5 nap múlva már mehetek?

nov. 16. 13:28
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Császár után pár napig/hétig (inkább pár hétig) minimum még magadat is max kínkeservesen tudod majd gondozni, nemhogy időseket. Én utána az ágyban felülni is kb 5 perc alatt tudtam vagy egy hónapig. Lehajolni barmiert szintén hetekig nem tudtam. Csak pár példa...
nov. 16. 16:40
 22/54 A kérdező kommentje:
#19 Azért nem, mert otthon a szüleimmel élek, és ők mindenért ordítanak, még telefonon keresztül is kemény hallgatni, nemhogy élőben. Szóval, ha hazamennék pl holnap akkor valószínűleg jövőhéten a pszichiátrián kötnék ki.
nov. 16. 17:16
 23/54 anonim ***** válasza:
80%
És ezért inkább gyereket szülsz...nem kis baj van veled.
nov. 16. 17:17
 24/54 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy császár után nagy heg marad? Nagyon hiú vagyok, ráadásul már nő a hasam, a testem rendben van, tehát nem vagyok kövér, de a hasam olyan mint egy hordó, teljesen ki vagyok idegileg.
nov. 16. 17:18
 25/54 anonim ***** válasza:
85%
11 hetesen nem lehet olyan, mint egy hordó. És igen, nagy heg marad, a bugyivonal felett, mindenféle bugyiból kilátszik.
nov. 16. 17:23
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Nagy heg és ha idő előtt visszamész dolgozni, akkor más maradandó problémáid is lesznek, ami életed végéig befolyásolni fogja a szexuális életedet is. Negatívan.
nov. 16. 17:26
 27/54 A kérdező kommentje:
Ez kriminális, holnap költözök egy másik tartományba, remélem ott él tudom vetetni, hétfőn bemegyek a kórházba, de ha nem akkor valahogy megpróbálok hatni anyámékra, hogy had mehessek haza elvetetni. Aztán gondoskodom róla, hogy többé ne történjen ilyen baleset, szépen elköttetem magam Szlovákiába.
nov. 16. 17:30
 28/54 anonim ***** válasza:
91%

"had mehessek haza elvetetni."

🤣🤣🤣

10 hetes vagy, mire otthon elintézel mindent, addigra már rég baszhatod az egészet.

nov. 16. 17:34
 29/54 anonim ***** válasza:
84%
Miért kell ehhez anyád engedélye? Kiveszel egy hotelszobát két napra, arról se kell tudniuk, hogy otthon vagy. Bocsánat, de b@szni tudsz egyedül, ilyen alapvető kérdések meg fejtörést okoznak? Megszervezzem neked?
nov. 16. 17:35
 30/54 A kérdező kommentje:
Itt több probléma is van. Sőt túl sok probléma van... Nagyon sok hülyeséget csináltam az elmúlt két és fél hónapban. Le sem írom, mert vagy az lenne, hogy troll vagyok. Vagy azt mondanák az emberek, hogy akasszam fel magam, mert annyira hülye voltam...
nov. 16. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!