Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet baja a babának, ha...

Lehet baja a babának, ha párom drogot fogyasztott? (Fű, speed, kokain)

Figyelt kérdés
Párom 20 éve füvezik. Időnként speed-et és kokaint is fogyasztott. Nemrég szereztem tudomást arról, hogy árulta is. (Remélem, hogy valóban múlt időben.) Szörnyű ez az egész. 2 és fél éve vagyunk együtt. Sok-sok árulkodó jel volt, de a nyulat csak nemrég tudtam kiugrasztani a bokorból.

jún. 3. 20:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
60%

Ez a pasi beteg, nem kicsit. Készülj arra, hogy vissza fogja könyörögni magát. Semmi szín alatt ne engedj neki, ne beszélgess vele, utasíts vissza minden közeledést. Jobb neked így, hogy szakított, mert egy idő után megölt volna.

Nem viccelek, a legtöbb narkós párja bizony vagy függőként vagy halottként végzi igen fiatalon. 35 évesen te még igen fiatal vagy a koporsóhoz.

Engedd el, ne foglalkozz vele többet.

jún. 6. 09:09
 32/41 A kérdező kommentje:
30-as: 2 napja szakítottunk csupán. Mégis mit vársz ilyen rövid idő alatt? Nekem nincs semmi bajom, úgyhogy megkérlek ne engem minősíts. Ha nem tetszik a téma, van választék ezen az oldalon.
jún. 7. 06:20
 33/41 A kérdező kommentje:
31-es: Rendben, ezen vagyok. Mindenhol letiltottam, ennyit tudok tenni. Van nála pár dolgom: Nespresso kávéfőző, konyhamérleg (az övét direkt széttörte, mivel az nem mezei konyhamérleg volt)... Újra pedig nem akart költeni. Plusz mentünk volna Spanyolországba is. Ha igényt tart az útra átíratom a nevére. Ezeket a dolgokat még szeretném elrendezni.
jún. 7. 06:24
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

30aa vagyok

Nem minősíteni akarlak. De ha ennyi problémája van a párodnak és drogozik meg drogot árul, akkor tényleg örülj, hogy vége. Ha sikerült volna is a baba szinte 100%, hogy egyedül maradtál volna vele. De az még a jobbik eset. A rosszabb, hogy nem és egy ilyen apa mellett nő fel.

jún. 7. 07:35
 35/41 anonim ***** válasza:
87%
A helyedben lemondanék a kávéfőzőről meg a mérlegről is. Ja és menj el szépen a spanyol riviérára egy baráttal. Jót fog tenni neked, ha kikapcsolódsz és élményeket gyűjtesz.
jún. 7. 18:20
 36/41 anonim válasza:
100%

Szerintem teljesen jól, igazi érett felnőtt nő módjára állsz a dologhoz, gratulálok! És kitartást hozzá!

Nem értem a hurrogókat, hogy azzal, hogy feltettél egy kérdést, azzal még nem azonosulsz magával a dologgal, nyilván azért is kérdezel, mert komoly kétségeid vannak.

Nekem van speedező ismerősöm, akivel közelebbi kapcsolatban is voltam, azért írtam, amiket írtam (26 & 28).

jún. 7. 22:19
 37/41 A kérdező kommentje:

36-os:

Köszönöm szépen a kedvességed. Sokat jelent. Sajnos a környezetemmel nem tudok erről beszélgetni. Egyrészt kényes téma, másrészt csak a Google segítségével tudunk informálódni a drogokkal kapcsolatban.

35-ös:

Közösen fizettük be az előleget. Sajnos nem tudok kivel elmenni. Az utat a nevére íratom, illetve e-mail-ben kértem, hogy írja meg az utazó partnere nevét, adatait. Utazási irodával történt a foglalás, komoly szerződéssel. Ezt korrekt módon szeretném elrendezni. A dolgaimra pedig igényt tartok. Egy barátnőmmel fogok elmenni, de a lakásba nem megyünk be. A lépcsőházban fogom megvárni a "csomagom".

jún. 8. 09:12
 38/41 anonim válasza:
100%

Majd írj, hogy alakul a dolog, szerintem nagyon hasznos lehet másoknak is a történet, biztos vagyok benne, hogy sokan lehetnek hasonló helyzetben.

És igen, sokszor semmi más alternatîva nincs, mint a google, ha információt szeretne az ember.

jún. 9. 12:28
 39/41 anonim ***** válasza:
14%

Kedves kérdező!

Párkapcsolati kérdésben nem adok választ, egyrészt mert nem kértél, másrészt neked kell döntened, te ismersz minden részletet. Magad kell dönteni, ne hagyd hogy mások befolyásoljanak bármilyen irányba is.

Az eredeti kérdésre válaszolnék: sem a fű, sem a speed, sem a kokain nem befolyásolja a születendő gyermek egészségét, viszont amivel ezeket felütik, az bármi lehet. Szó szerint bármi és az már ki tudja mit okoz. Az egyik válaszodban írtad a steroid használatot is. Én amiatt jobban aggódnék. Simán lehet, hogy amiatt már nem is lehet gyereke ennek az embernek.

jún. 13. 17:18
 40/41 A kérdező kommentje:

39-es:

Dianabolt szedett, illetve valamivel szúrta is magát (Sustanon-nal). Ez bennem is felmerült, hogy nem lehet neki, de az is lehet, hogy esetleg velem van probléma. Sosem lehet tudni. Remélem, hogy nincs ilyen jellegű gond, mindenesetre gyanús, h valami nem stimmel.

jún. 13. 21:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!