Normális, hogy szülés után ilyen erős a menstruációm?
Figyelt kérdés
Kilencedikén lesz hat hete, hogy szültem.
Egy hétig szoptattam, majd mikor töltötte a fiam az öt hetet akkor jött meg a menstruációm.
Előtte pár nappal már görcsölt a hasam, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar meg fog jönni.
Először barnás volt, majd következő nap még több volt a barnázás (úgy, hogy előtte már nem véreztem, nem volt már semmi probléma) majd utána egy nappal jött vér, és most két napja rengeteg a vér.
Azt mondják, hogy lassan csillapodnia kéne, de én nem ezt veszem észre.
Létezik, hogy ilyen hamar megjön és nagyon sok?
tegnap 10:54
1/3 anonim válasza:
Igen, az első menszesz majdnem olyan, mintha szülne az ember. Legalábbis nekem olyan volt, pedig szülés után 8 hónappal jött meg először.
2/3 anonim válasza:
Nekem utána kb 7-8 hónapig minden menszesz ilyen volt. Mint a niagara. Az orvos azt mondta normális.
3/3 anonim válasza:
Nekem még nem jött meg, de én is úgy tudom, hat hét után már simán megjöhet. (két hónapja szültem), Mondta az orvos, hogy számítsak rá, hogy erős, nagyon erős lehet az első, de akár több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!