Akinek az első szülése sürgősségi császár lett, a másodiknál meg VBAC de nem önszántából, hanem mert beindult magától mesélne róla?!
Programozott császárt szeretnék a második babámnál, de félek tőle, hogy beindul magától a szülés.
Aki kifejezetten nem szeretett volna VBAC-t de nem volt más lehetősége, vagy végül mégis bevállalta mesélne róla egy kicsit?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én vajúdtam 11 órát a sürgősségi császárom előtt. Szóval nem mindig olyan sürgősségi az. Közben alakult úgy a helyzet.
Szóval beindult szülés is lehet sürgősségi császár...
Az első császár lett
6 év múlva jött a következő terhesség,szóltam hogy nem szeretném megszűlni így kiírtak program császárral. Mivel 37. Héten elfolyt a víz így bementem és mehetettem is a mütőasztalra.
Elsővel 39hét+5napnál elfolyt a magzatvíz, 12 órát vajúdtam majd tolófájásoknál elakadt a dolog mert nem tágultam. Feszítettek szét két oldalról majd könyököltek belém ketten is végül mivel 5 ujjnyinál nem tágultam sehogy se tovább és oxigén hiány kezdett fellépni ezért sürgősségi császár lett a vége.
Másodikkal 41hétnél császár lett előzmények és tágulási problémák, fájás gyengeség miatt ( 3 perces fájások voltak 6 órán keresztül aztán abba maradt mintha mi se lett volna)
Nekem másfél év lesz a 2 szülés között és megkérdezték programcsászárt akarok e. Én meg akarom próbálni természetesen, mert a babának is jó, ha van előtte egy kis vajúdás. Viszont megértem azt is, aki császárt akar. Nekem első is jó élmény volt, gyorsan felépültem, de előtte indítottak és 24 órát vajúdtam, na az nem volt jó élmény. De most szeretném a nagyobbikat is emelgetni így jobb lenne a természetes.
Amúgy nekem azt mondták, hogyha nem akarok természetesen szülni de erőltetik akkor vajúdásnál annyit mondjak, hogy fáj a császárhegem. Akkor visznek műtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!