Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lett valakinek rosszul a...

Lett valakinek rosszul a férje apás szülés közben?

Figyelt kérdés

Meg lehet úgy oldani, hogy apuka ne lásson semmit? Ha csak a fejemhez fordul, akkor gondolom nem fog?

A férjem minden véres dologtól rosszul van. Egyszer az unokaöccse beverte a fejét, és a férjem elkezdett öklendezni; amikor meglátta, hogy folyik a gyerek arcából a vér. A vérvételt sem bírja; ha nem fekhet, akkor simán fel kell mosni a földről.

Szeretne bent lenni a gyerekünk születésénél, de eléggé fél, hogy látni fog valamit vagy rosszul lesz és akkor inkább láb alatt lesz, minthogy segítene. Én is örülnék, ha velem lenne, de én sem akarom, hogy ájuldozzon.

Ha jobban belegondolok, ha nekem kéne megnéznem egy másik nő szülését, szerintem engem is fel kéne szedni a földről.

tegnap 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem bírja az ilyesmit, nem kellene eröltetnie. Akkor is rosszul lesz, ha a fejednél ül és nem lát semmit.
tegnap 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Maga a vajúdás alatt is lát vért. Szülés közben is fogja látni. Akaratlanul is. Lepedőt is cserélnek közben és akkor is látja. Ezt nektek kell átbeszélni. 1 ismerősöm van, aki elájult. Viszonylag ritkán ájulnak el, ha ez megnyugtat.
tegnap 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a ferjem. Latni a labam koze nem latott be, de maga a korhazi kornyezet, az, hogy en uvoltottem mint a szar, mindenki fejvesztve rohangalt (volt komplikacio), total kicsinalta.

Megertem.

Rosszul lett es kiment hanyni. Nem is tudott visszajonni sokaig, de igazabol en akkor ezt fel se fogtam, mert probaltam tulelni. Utolag mondta csak, hogy mi volt, az se tunt fel hogy kiment, az se, hogy visszajott.

tegnap 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

A férjem legapróbb vércsepptől elájul illetve minden más orvosi beavatkozástól, testnedvtől elhányja magát. (Értsd a 4 éves gyerekünkön egyszer próbált kakis pelust cserélni...nem írom le mi lett a vége 🤣)

De a szülésnél annyira más tudatállapotba kerülnek szerintem ők is hogy baromira nem érdekelte semmi ilyesmi

tegnap 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Sztem inkább ne menjen be... max. csukott szemmel.
tegnap 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ilyen esetben megszokott dolog, hogy elöre szól és ha úgy érzi, sok neki, egyszerüen kimegy
tegnap 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Én biztos nem akarnám, hogy bejöjjön a szülésre. De gyereket se csináltam volna vele. Gyerek lehorzsolja a térdét, ő meg rosszul lesz, nagyon gáz.
tegnap 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7-es, termeszetes uton szultem es kepes vagyok elajulni vervetelen vagy a fogorvosnala mai napig :D Pedig azert egy szules joval durvabb mint ezek.

Vagy amikor a gyerek hanyt, volt hogy hanytam en is, mert rosszul lettem tole. Es igen, amikor elesett es felrepedt a szaja, azt hittem ott ajulok el a sok vertol..

Az, hogy az ember gyomra mit bir vagy nem bir, nem egyenesen aranyos azzal, hogy mennyire jo szulo.

tegnap 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Férjem is utálja a vérvételt meg a fogorvost, rosszul van az ilyenektől. De bent akart lenni szülésnél. Nekem végül császár lett, de 24 órát vajúdtam és ott szó szerint minden is volt és simán bírta. Tényleg más tudatállapotban lesznek. Gyereknél is ha elesik és vérzik vagy pelenkázni kellett mindig csinálta, amit kell. Ha orvoshoz megyünk oltásra akkor simán ölébe veszi. Egyedül a fogorvosnál kellett nekem vele ülni.

Amúgy meg szülőszobán is van szék, le tud ülni, be tudja csukni a szemét is, vagy ki is tud menni. DE! Semmiképpen sem szabad erőltetni. Ha nem akar bent lenni vagy ki akar menni akkor inkább ne legyen ott.

Érdemes lehet esetleg plusz egy emberrel készülni és akkor tudják váltani egymást ha úgy van.

tegnap 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:
7-es, persze, az fogja eldönteni, hogy kivel vállalok gyereket, hogy kinek mit bír a gyomra. Én például más hányását nem bírom, ájulás közelbe kerülök tőle, de a gyerek az bizony be fog néha hányni. Majd megoldjuk. Ezek csak pillanatnyi kis dologok, meg ketten vagyunk rá. Nem egy-egy baleset fogja meghatározni a gyereknevelést.
tegnap 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!