Van olyan, hogy valakinél fájdalmak nélkül indul be a szülés?
Hát, teljesen fájdalommentesen, szerintem olyan nincs.
De nekem apró, rendszertelen fájásaim voltak csak. A doki oxitocint is akart adni, hogy felgyorsítsa, de már kitágultam anélkül is.
Kizárt :) Sajnos.
A tágulás az mindenképpen fájdalommal jár.Nem mindenkinél ugyanolyan erősen, de biztos, hogy valamikor jelentkezik.
Van aki kitágul 1-4 ujjnyira, és észre sem veszi, van aki kínszenvedések árán tágul óránkét egy ujjnyit.
Nálam így volt.
Terhesség alatt soha nem volt egy jóslóm sem, és a szülés is magzatvízelfolyással indult, akkor sem éreztem semmit.
Természetesen az egész szülés nálam sem volt fájdalommentes, de a víz elfolyása után csak 4 órával kezdődtek a fájások, gyengén. Aztán beindult, és a végén nagyon durva volt. De itt vagyok, túléltem.
AMikor fájt, már kórházban voltam.
Szóval igen, INDULHAT teljesen fájdalom mentesen. De az egész szülés nem folyhat le fájdalommentesen (hisz azok a gyerek miatt is vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!