Volt valakinél olyan, hogy rövidebb volt a köldökzsinór?
Figyelt kérdés
Észrevették UH-on? természetes úton engedtek szülni? lett belőle probléma?#szülés #köldökzdinór
2015. ápr. 9. 08:53
1/4 anonim válasza:
volt ,nem vették észre ultrahangon ,
kb. 20 óra vajúdás után mivel nem tudott megszülni ,hívták a főorvost és megcsászározta ,nem lett gond.
meg annyi ,hogy nagyon túlhordta ,de nem tudom hogy ez összefügg e.
2/4 anonim válasza:
Nekem is túl rövid volt, UH-on nem volt jele. Természetesen, fájdalomcsillapítás nélkül szültem, de pont a köldökzsinór miatt 38 órás volt a vajúdás...(abból 5-6 óra nagyon durva) eléggé kimerültem... de mivel rendben volt a szívhang, és jófej a dokim, fel sem merült, hogy császározzanak. 2 tolásra kint volt, de alig bírták rám tenni, olyan rövid volt a zsinór.
3/4 anonim válasza:
Nekem sem vettèk èszre uh-n, a szülèskor a kitolàs nem ment, kikönyököltèk ès vacuummal ràsegítettek, egy màsodperc alatt kinn volt. A doki azt mondta azèrt nem tudtam kitolni, ill csùszott vissza a baba mert tùl rövid volt a köldökzsinòr.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én januárban szültem a 2. fiamat, neki is nagyon rövid volt a köldökzsinór, pontosan 25 cm! Mi terhesség alatt voltunk 4d-n, 5d-n is, sehol nem vették észre, a szülészeti zárójelentésemre is ráírták, hogy "rövid köldökzsinór". Természetes úton szültem meg a 4200 grammos fiamat és csak szülés után derült ki, h nagyon rövid a zsinór. Mi akartunk őssejtet vetetni, de sajnos a rövid köldökzsinór miatt nem volt elegendő köldökvér. Igazából egy álomszülés volt, este 7-kor jöttek a fájások és hajnal fél 5 előtt meg is lett 3 tolófájásra! Vágtak is, repedtem is, de ez más tészta, de ettől függetlenül is nagyon szép élmény volt számomra! A rövid köldökzsinór nem akadályozta sem a vajúdást, sem a kitolást. A szülőszobai rész 2,5 óra volt, ekkor repesztettek burkot, de csak az utolsó 1,5 óra volt durva. 4 nappal én is túlvittem, sehogy nem akart beindulni, aztán végül a dokim kézzel kezdett tágítani, a már eleve 1,5 ujjnyi méhszájat és beindultak a fájások utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!