Nagyon amatőr kérdés! A méhlepény megszülését segíthetik a köldökzsinór 'húzásával", vagy az elválik a lepénytől a baba születésével?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 20:15
1/8 anonim válasza:
Az levàlik ès egy utolso nyomásra kijön.
2/8 anonim válasza:
Orvosfüggő. Első gyereknél kitépték belőlem. Másodiknál megszültem magam. Harmadiknál egy nagyon kicsit húzták. Az érdekes az bent, hogy az első és a harmadik gyereket ugyanannál a dokinál szültem, ezért mondom hogy orvosfüggő :)
3/8 anonim válasza:
Nekem is huztak egy picit mikozben nyomnom kellett.bar ez mar nem volt nyomasnak nevezheto.siman kicsusszant a lepeny.
4/8 anonim válasza:
Lelkiismeretes szakember nem rángatja. Aki siet végezni az igen.
6/8 anonim válasza:
Nagyon óvatosan húzták, de igazából csak azt éreztem, hogy pillanat alatt csúszik ki. Általában leválik magától...
7/8 anonim válasza:
Teljesen nem emlékszem rá, hogy húzták-e vagy nem. A hasamat nem nyomkodták az tuti, úgyhogy talán maximum óvatosan húzhatták, inkább irányították, de az is lehet, hogy magától jött ki. Sőt, inkább szerintem magától.
Van, ahol kitépik, van ahol hagyják magától kicsúszni. Viszont nem mindegy, hogy mennyi ideig marad benn.
8/8 anonim válasza:
A szülésznő óvatosan meghúzta és már kint is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!