Akit sokat varrtak,jobb lesz valaha?
A lelki trauma kihat a testre és felerősítheti a fájdalmakat.
Neki a lelki részével is gond van, méghozzá, hogy nem lesz olyan, mint előtte, nem lesz a régi.
Gátmetszésem volt és repedésem is 2,5 évvel ezelőtt az első szülésemnél. Semmit nem érzek belőle már, pedig azóta szültem mégegyszer. Most gátvédelemmel, pici felületi repedéssel. Egy-egy öltést kaptam csak 4 hónapja. Amióta azok begyógyultak, semmi gondom. Érzem, hogy picit gyengébb a gátizmom, tornáztatom, ennyi.
Én is lelki síkon keresném a megoldást, ha egyébként rendben varrtak össze és a hegeddel nincs különösebb gond. Egyébként én kitapintani sem tudom és ha tükörben nézem is annyira halvány csík van csak a helyén, hogy alig észrevehető, pisi-kaki sem nehezített, szóval nem venném készpénznek, hogy nincs vele gond nálad, nézesd meg.
Maga az elv, nem tudom. Császár után sem lesz ugyanolyan az ember, mint régen, azután is heg marad, így az biztosan lelki eredetű, hogy pszichésen miért viseled nehezebben, hogy most nem ott volt/van heg, hanem máshol.
En is hasonloan jartam, guggolasnal erzem huzodni egy kicsit valahol ott lent, gondolom ahol varrtak.
De igazabol ez engem mar nem is zavar.
Szar szulesem volt, annyiban befolyasolja az eletem, ha lesz valaha masodik, akkor csak csaszarral, de ennyi. De lehet nem is lesz; nem tudom.
Amugy nekem 5 oras kitolasi szakasz volt, aztan harman toltak-huztak ki belolem a gyereket. A varras resze egy dolog, de haromszor kellett kikaparni a mehem mert olyan szinten vereztem, bent maradt a mehlepeny is darabokban, stb.
Na az…komolyan ezt a kaparast csak altatasban szabadna csinalni, az egy olyan fajdalom amit nem is tudnek leirni. A szules ehhez kepest lofasz.
Ez a resze volt nekem nehez feldolgozni, hogy tehettek ezt velem, en is elajultam kozben. Arra en is baroritanalak, hogy a testi reszen tul (korrekcio is letezik valamilyen formaban) foglalkozz a feldolgozassal is es keress fel egy ebben jartas pszichologust. Fontos hogy a temakore ez legyen. Nekem sokat segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!