Szerintetek elerjuk valaha azt a szintet, hogy az mehet szulesznonek csak, aki msr szult?
A sajat szulesemnel 11 orat vajudtam a szuloszoban, elotte itthon kozel 2 napot. Burokrepeszres utan meg 3 orat csak szenvedtem, aztan kozbe beszelt a szuleszno, hogy jajj o is szult (csaszaroztak) tehat o marhara nem vajudott 2,5 napig, fogalma nem volt mit elek at.
Par napja egy baratnom szulesenel szinten a szuleszno, jajj sohajtsa el a fajdalmat, ne kiabaljon, nem faj az annyira. En csak igy neztem, aztan rakerdezett a baratnom, hogy es o egyebkent szult e mar, mire azt mondta, hogy nem... akkor miert is beszel o, hogy a baratnom, hogy vajudjon, nem faj az annyira stb. En fixen kotelezove tennem, hogy csak ha mar szult valaki, mehessen szulesznonek.. ha tudja mi a fajdalom...
Akkor nogyogyaszok se legyenek innentol orvosok, ha a te logikad szerint gondolkodunk. Sot, minden fajta betegseget csak olyan kezeljen, aki mar atelte...
Mellesleg a szuleszno nem egy csaladbarat szakma, igy valoszinulrg nagy szamban dolgoznak benne olyanok, akik meg nem szultek.
1 Majd megtudod te is...😂
2 A szules nem betegse, kar is osszehasonlitani massal
Ez mekkora baromság! Akkor férfi ne is lehessen nőgyógyász, mivel nem tud szülni.
Mindenkinek más az ahogy, megéli a fájdalmat, nyilván a szülés általában fáj, de más mértékben. Mi van ha a szülésznödnek nem fájt olyan rohadtul?
És akkor gyerek mellett ki fogja tudni elvégezni a több éves, kötelező gyakorlatokat is tartalmazó egyetemet, hogy szülésznő lehessen? Vagy ki engedheti meg magának, hogy gyerek mellett ne dolgozzon majd, csak iskolába járjon?
Vagy végezze el előbb az egyetemet, aztán menjen bolti eladónak, míg nem lesz gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!