Nők akik már szültek hüvelyi úton! Mikor állt vissza a libidótok a terhesség előttire? Egyáltalán valaha visszaállt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ne légy már izé...
Hagyd a nöt ne szüljön neked inkább....
Két gyereket szültem. Mindkét alkalommal csak a szoptatás befejezte után állt vissza teljesen a libidóm(1,5év)
Szerintem a hormonok miatt lehet. Kitartás, adj időt magadnak!
3 gyerekem van.1. Császárral többiek hüvelyi úton születtek.Hüvelyi szülések után vártam h leteljen a 6 hét és szeretkezhessünk.Császár után hónapok teltek el mire én is kívántam.
Első 23 hónapig szopizott,2. 20 hónapig,akkor már 20 hetes terhes voltam.A 3. Még szopizik 6 hónapos.
Első gyereknél (helyes,nem helyes) a hat hetet sem bírtam kivárni 😊
Most két hete szültem,jóval nehezebben regenerálódok,de napról napra határozottan jobban érzem magam,és ahogy a fájdalom meg egyéb kellemetlenségek múlnak,úgy kívánom egyre jobban a szexet.
De szerintem ez teljesen egyénfüggő,nem hiszem,hogy van egy általánosan elfogadott "határidő".
Szoptatás után pedig ugyan nem volt már olyan feszes a mellem,mint terhesség előtt,de azért nem is lógósodott meg.Remélem most is megúszom majd... 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!