Mit tegyek, ha ocsmány lett a bőröm szülés után? Fog ez valaha rendeződni?
15 kb-ból 5kg a bébi, a méhlepény, a magzatvíz és a hozzátartozó egyebek, maradhatott 10.
Az első hetekben az meg olvad mint a jég mert sürögsz-forogsz, szenvedsz és szoptatsz.
10 kg plusztól senkinek nem csúnyul meg a bőre, te vagy ffi vagy, vagy egy hisztérika, bocs.
Kb 5 kg volt hízásosd
Kollagén és az idő sokat javît
A genetikádat nem ismerem
Nekem 20 kg össz hízás mellett sem lógósodott el..
Lett striám.. de feszes maradt a bőröm..
Még 3 kg maradt..6 hónapos a gyerek..
De előzőleg is a baba 10 hónapos korában lettem majdnem olyan, mint előtte.
Igen, kamu a kérdés, meg férfi vagyok, és ide járok kiélni a beteg hajlamaimat!
Egyébként 153 cm vagyok, és tudod 3 kg is meglátszik rajtam. És nem 5 kg maradt rajtam szülés után.
súlynövekedés oka
Baba: 3-4 kg
Magzatvíz: 0,5 – 1 kg
Méhlepény: 0,5 kg
Méh izomzata: 0,8 kg
Mellek súlya: 250 gr
Izom és zsír: 4-5 kg
Vér és víz: 2 – 3 kg
Alsóhangon az élettani súlyváltozás 10-12 kg....
A többi a plusz....
Olyan 5-6 kg szokott a szüléssel eltünni..
Még 2 hét míg a víz elmegy, ha volt.
Hormonálisan előfordul, hogy valaki jobban vizesedik szülés után, mint terhesség alatz, vagy a szoptatás alatt hízik, nem fogy.
Türelmesnek kell lenni.
A testnek az a normális, ha annyi idő alatt alakul vissza, mint amennyi a terhesség volt.
Vannak mázlisták, akiknek előbb sikerül.
Vannak viszont akiknek nagy küzdelem árán sem...
2.
Mikor szültél?
Én is rosszul éreztem magam, de napról napra jobb. Bár van rajtam felesleg, de a kollagén sokat segít. Nutriversum Liquid-et iszom. Meg sok sok folyadékot. Illetve hasleszorító bugyit használok. 7 hete szültem.
Kitartást! idő kell regenerálódni a testnek. Majd ha több idő lesz magunkra könnyebb lesz. Most a gyermeküknek úgyis mi vagyunk a legszebbek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!