Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet baja a babának, ha...

Lehet baja a babának, ha párom drogot fogyasztott? (Fű, speed, kokain)

Figyelt kérdés
Párom 20 éve füvezik. Időnként speed-et és kokaint is fogyasztott. Nemrég szereztem tudomást arról, hogy árulta is. (Remélem, hogy valóban múlt időben.) Szörnyű ez az egész. 2 és fél éve vagyunk együtt. Sok-sok árulkodó jel volt, de a nyulat csak nemrég tudtam kiugrasztani a bokorból.

jún. 3. 20:44
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
100%

A párod a lány, vagy fiú?

Ha fiú, akkor nem annyira veszes, de a spermat akkor is karosithatta. Ha még mindig árul, az nyitott börtön kapu - minden díler előbb utóbb bekerül. És nagyon alantas dolog is. De az is, h utolag kell ezeket megtudni.

Ha lány, akkor is lehet károsodás, ki tudja, a drog az sokmindent el tud rontani, foleg 20 év alatt

jún. 3. 20:49
 2/41 anonim válasza:
87%
Fokozott orvosi ellenőrzés kell és az orvost feltétlenül tájékoztassatok a 20 év drogozasrol, mert kiemelt kockázati tényező.
jún. 3. 20:50
 3/41 anonim ***** válasza:
97%
Lehet baja a gyereknek. Drogos az apja ez nem elég baj?
jún. 3. 21:03
 4/41 anonim ***** válasza:
80%

Szuper, megtaláltad neki a megfelelő apukát 🤦🏽‍♀️

Lehet, hogy nem lesz baja, de az vicc, hogy hazudsz magadnak. Múlt idő, persze. Eddig is inkább becsuktad a szemed és ez után is be fogod, de attól még a tény, hogy a gyereked apja egy ócska drogos. Elég baj ez egy gyereknek, igen.

jún. 3. 21:12
 5/41 A kérdező kommentje:

Nem vagyok még terhes. Kapott egy fülest, miszerint figyelik. Mindent elpakolt. Bízni nem tudok benne így. Azt mondjátok, hogy esélytelen a változása? Én 35 éves vagyok és soha ki sem próbáltam semmit. Azt mondta, hogy a füvezést napi szinten csinálta, és kokaint havonta fogyasztott. Velem csam heti 2x találkozott, de nem értettem, hogy miért. Azóta már minden világos. :/

Párom 36 éves, és 14-15 éves korától csinálta ezt. Az "értékesítést" is meglehetősen régóta.

Amit tapasztalok: szörnyű nehéz a felfogása, a memóriája = nullával, nagyon rosszul alszik, kényszeres dolgai vannak, szteroidozott is. Eddig nem sikerült tőle teherbe esnem. Lehet, h nem is lehet neki?

jún. 3. 21:19
 6/41 anonim válasza:
94%
Szerintem amilyen gyorsan csak tudod, hagyd ott 😄❤️ de tényleg baráti jotanacs, vagy amilyennek akarod, de ennél jobbat nem tehetsz magaddal és a leendo Gyermekeddel.
jún. 3. 21:23
 7/41 anonim válasza:
41%

Elozo voltam, 39F

Nekem csak fiatal barinoim vannak, nem szabad drogozni és semmi olyat csinálni ami az agyra hat!! Nem véletlen nézek ki 39 evesen hogy minden 18-20 éves csaj azt mondja 28-29 vagyok tuti - úszni kell, egészségesen étkezni, szép és joo progikat csinálni, józanul élni és jókat nevetni és sokat:)) Ebbol kell sportot csinálni és nem a drogbol! Az élet és a természet megjutalmaz érte 😊

jún. 3. 21:26
 8/41 anonim ***** válasza:
97%

#5!Persze, hogy esélytelen a változása. Igen, simán lehet, hogy már nem nemzőképes, de azért védekezz, nehogy becsússzon! Egyébként is, hogy akarnál valakitől gyereket, akivel együtt se éltek? 35 éves vagy, de a gondolkodásod, mint egy 15évesé. Ha gyereket akarsz, keress egy arra alkalmas pasit, mert ez nem az és túl sok időd már nincs.

Egyébként, ha érdekel, van tapasztalatom, 20 évesen volt egy pont ugyanilyen drogos, díler párom. Mi együtt is éltünk, de egy elvonó után jöttünk össze, szóval én "tisztán" ismertem meg. Persze visszaesett és persze otthagytam. Pont ahogy írtad, hiába nem drogozott éppen akkor, már hosszútávú következményei voltak. Drog nélkül is pszichiátriai eset volt már. Hát, nem kívánnék ilyen apát a gyerekemnek.

jún. 3. 21:29
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom… Nehogy próbálkozz vele bármilyen családot alapítani!!

Igen, a fű hosszú távú használata szó szerint elbutít, ugyanis a szinapszisokat gátolja az agyban, leviszi a vérnyomást is. Tehát nem jut el az oxigén mindenhova.

Olyannak ne szülj gyereket, aki pár év múlva a saját nevét sem fogja tudni leírni! Ez egy bűnöző. Azt akarod, hogy a gyerekeddel együtt rettegned kelljen, mikor öl meg titeket vagy tesz bennetek végzetes kárt?

jún. 3. 22:17
 10/41 A kérdező kommentje:

Nem vagyok idióta egyáltalán. Inkább gondolkozz el azon, hogy milyen érzés ilyen helyzetben lenni. Kívülről biztosan fekete-fehér ez a dolog, de belül nem az. Valóban nehéz ebben a korban a társkeresés. Félek már így is, hogy kifutottam az időből. Én azt látom, hogy szeretne változni. Amitől félek, hogy ez a lendület vajon meddig fog tartani. Nagyon nehéz megemésztenem ezt az egészet. Nagyon kellemetlen is ez az egész számomra. Rengeteget tettem a karrieremért, és minden tekintetben önálló vagyok. Úgy gondolom, h látni fogom, ha újrakezdi. Jövő héten szeretné, hogy hozzá költözzek. Mindkettőnknek saját lakása van. Úgyhogy próbaképpen zajlana ez a dolog. 1 hónapig nála, ezt követően nálam élnénk. Nem jó ötlet?

Bár sejtem a válaszotokat és belül én is érzem, ugyanakkor az is bennem van, h egy utolsó esélyt szeretnék adni neki. A dolog szörnyűsége, hogy az édesapja jogász, az édesanyja 3 diplomával rendelkező iskolaigazgató. Ő pedig ingatlanosként próbál érvényesülni. Jómagam Magyarország egyik legnagyobb cégénél dolgozom menedzserként. Lehet együtt szép életünk, de ehhez óriási elhatározás szükséges részéről. Ami még szintén kétséges: Ilyen létezik, h valaki egyik napról a másikra nem árul és nem fogyaszt többé? Igen... Erre is sejtem a választ. Nagyon nehéz ez nekem..

jún. 3. 22:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!