Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet baja a babának, ha...

Lehet baja a babának, ha párom drogot fogyasztott? (Fű, speed, kokain)

Figyelt kérdés
Párom 20 éve füvezik. Időnként speed-et és kokaint is fogyasztott. Nemrég szereztem tudomást arról, hogy árulta is. (Remélem, hogy valóban múlt időben.) Szörnyű ez az egész. 2 és fél éve vagyunk együtt. Sok-sok árulkodó jel volt, de a nyulat csak nemrég tudtam kiugrasztani a bokorból.

jún. 3. 20:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, az nagyon nagyon gáz, mert te magad veszélyezteted a meg nem született gyereked életét azaltal, hogy ilyen "apát" szánnál neki!!
jún. 4. 15:01
 22/41 ItaIta válasza:
100%
18 eves vagyok, apam 38. 15 eves kora ota drogozik, egesz kiskorom ota ismerem a kabitoszer legtobb fajtajat testkozelbol. Mindig a cuccot valasztotta helyettem, mai napig. Kérlek ne tedd ezt a leendő gyerekeddel, ne engedd hogy ilyen apa mellett nőjön fel!
jún. 4. 18:04
 23/41 A kérdező kommentje:
Ma ő szakított velem, mert szerinte én vagyok a beteg és hallucinálok, amiért nem hiszem el, hogy mindennek véget vetett. Valamint én rontottam el az igaz szerelmünket a gyanúsítással, és miattam van rosszul. Miattam nem tud aludni és jön fel a sava. Pedig valójában amiatt történik, mert régen ette a speed-et. Ezt először csak hallottam róla egy exétől, viszont amikor lebukott előttem, rákérdeztem és beismerte. Most pedig én vagyok szerinte a hibás, mert nem hiszek neki. Hát ennyit a közös jövőnkről...
jún. 5. 20:10
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus. Adj hálát az égnek, hogy megszabadultál tőle!🙏

jún. 5. 20:18
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
23# hidd el, jobb lesz így neked. Készülj fel, hogy bèkülni akar majd, de ne menj bele. Jobban jársz.
jún. 5. 20:37
 26/41 anonim válasza:
100%

A speed az ilyen, óriási hangulatváltozásokat okoz, mert szétcseszi az idegeket és tönkrevágja a testet az, hogy nem, vagy nagyon rendszertelenül alszik. A füvet biztos a speed felpörgetésének nyugtatására csinálja.

Nem lehet ezekről egyik pillanatról a másikra leszokni annak, aki ilyen régóta csinálja.

Szerintem vissza fogja magát hamar könyörögni, legyél okos.

Bármi is van, bárhogy is alakul, tudd, hogy egyáltalán nem megbízható. Hazudik. Folyamatosan. Mert azt szokta meg.

És ne tévesszen meg, ha az egyik pillanatban minden szuper... mert hirtelen meg amolyan lesz, bármi általad érzékelhető külső hatás nélkül is.

jún. 5. 20:54
 27/41 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm szépen a biztatást.

Egyébként a speed nem inkább partidrog? Bulizni nem jár. Pörög otthon egymagában? Egyszerűen felfogni nem tudom...

Szerintem ez a speed korszak a fiatalabb éveiben lehetett (akkor még nem ismertem). Állítása szerint Szilveszterkor fogyasztott kokaint utoljára, és főképp kokaint árult. Amit ugye "nem tudok felfogni", hogy abbahagyott.

jún. 5. 21:33
 28/41 anonim válasza:
81%

Amiket írtál, hogy rosszul alszik, kényszeres, nincs memóriája, ezek alapján gondolom a speedet, mert ezek tipikus speed tünetek.

A speed az olcsósított kokain.

Nem tudom pénzügyileg hogy van eleresztve, de lehet azért (is) árulta, hogy legyen pénze fogyasztani.

Ha “csak” füvezne, és módjával, az szerintem nem olyan nagy gond. Az eggyel rosszabb, mint a cigi… ês egy cigist se feltétlen ítélszel, azért, mert bagózik.

Nyilván le kell erről is jönni, de a fű olyan torzulásokat nem okoz, mint a kokain vagy a speed. És nyilván a kokain meg a speed sem okoz olyan torzulásokat,mint a heroin. Minden lehet nézőpont kérdése.

Ja, a speed igen partydrog, vagyis inkább az extasy az, de a speed is. Viszont aki régóta csinálja, annak már a napi működéshez kell, anélkül nem is megy vagy nagyon nehéz bármi fizikai vagy mentális tevékenység.

Ha szokott mondjuk egyhuzamban sokat aludni, akkor az pl tuti a speed jele. Vagy ha egyik cigit gyújtja a másik után. Vagy ha indokolatlanul 100 körüli a pulzusa. Vagy tág a pupillája.

jún. 5. 23:02
 29/41 A kérdező kommentje:

Ki tudja miket szedett.. Szilveszterkor kokainozott, ez biztos. A füvezés napi szinten ment. Egyszer találtam speed-et a hűtőjében. Amikor megtaláltam, azt mondta, h glutamin... Később persze bevallotta, miután elmondtam, hogy utánajártam a glutamin tárolásának, és az nem a hűtőbe való alufóliában...

1 millió forint bevétele volt /hó. Egyébként égbekiáltó nagy pénzszórást nem tapasztaltam. Mindent fele-fele arányban fizettünk. Szülinapjára egy utazást vettem ajándékba, teljes ellátással. Az én autómmal mentünk, hogy neki ne kelljen ezért sem fizetni. A szülinapján borzalmasan berúgott és álmában félrebeszélt. Többek között azon sajnálkozott, h fogy a pénze..

A kokainra válthatott talán, mert pár hónappal ezelőtt brutálisan nézett ki az orra. A speed pedig szétcseszte a gyomrát. Természetesen most az a mondás, hogy miattam jön fel a sava. Véletlenül sem azért, mert magával ezt művelte.

A szüleit nemrég ismertem meg. Nagyon okos, kedves és intelligens emberek. Ültettünk közösen a kertjükben koktélparadicsomot. Én neveltem a palántákat. Az apuja mondta nekem, h szeretne unokát.

Én pedig tudjuk mit szerettem volna, csak hát sajnos ez így nem megvalósítható. Őszintén szólva nagyon szomorú és csalódott vagyok.

Ráadásul tegnap még ő minősített engem mindenfélének.

A kényszeres dolgai pedig:

Kétóranként ennie kell, szexelni csak étkezés után lehetett egy órával, egy nap minimum 6x ennie szükséges, az utolsó étkezése után még 1 órát virrasztania kell, emiatt több esetben előfordult, h hajnal 3 után feküdt le aludni. Számolja, h hány órát aludt, étkezés után csak egy órával iszik vizet. Mindenféle vitamint és immunerősítőt szed. Tág pupillája nincs, sőt nagyon picike mindig, valami szembetegség okán. Nem dohányzik.

jún. 6. 07:46
 30/41 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan nem tudom miért foglalkozol vele még mindig. Engedd már el. Hagyjad a fenébe. Lassan azt gondolom neked is valami bajod van mentálisan, hogy nem tudsz leszakadni róla úgy, hogy már szakítottatok is.

Többet érdemelsz ennél. Ha ezen emészted magad sosem fogsz túllépni.

jún. 6. 08:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!