Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki megbánta,hogy nem...

Van aki megbánta,hogy nem császár volt szülés helyett?

Figyelt kérdés
esetleg ha túl rosszul sikerült a szülésed és azt kívánod bár császærod lett volna,vagy azt akartál és szülésre kényszerítettek? (általában fordítva van,de érdekelne,hogy van- e ilyen) mesélnél róla? hogy tudtad feldolgozni?
tegnap 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Én a szülés utolsó 3 órájában éreztem azt, hogy ezt most azonnal szedje ki belőlem valaki, különben belehalok, amire csak azt kaptam, hogy nagyon jó jel, hogy ilyeneket mondok, az azt jelenti, hogy közeledik a szülés vége. Ott ez borzasztóan dühített, traumatikus volt az egész szülés, a kitolás alatt kézzel tágítottak, eltépték a méhszájam, vagy fél év volt mire feldolgoztam. De miután már évek távlatából nézem, örülök, hogy volt részem abban, hogy az elejétől a végéig végigcsináljam, még ha ott helyben nem is igazán akartam. (Vajúdás előtt amúgy abszolút természetes szülést akartam, csak a fájdalom miatt akartam, hogy azonnal vége legyen.)
tegnap 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én! Mivel a babám beszorult, próbálták kikönyökölni de nem jött össze. Végül vákumozni kelllett mikor esett már a szívhangja is. Nem sírt fel, kapott légzéstámogatást. Egészséges lett egyébként, de bárcsak inkább császároztak volna… így sokáig féltem nem e maradt neki ebből valami hátránya.
tegnap 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok azt lehagytam hogy teljesen nem sikerült feldolgoznom, emiatt nem szeretnék több gyereket mert rettegek már a szüléstől.
tegnap 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9 hónapig mondták, hogy egy előzmény miatt csak császár lehet. Így is készültem, aztán 39. héten közölték, hogy nem írnak ki programcsászárra, hanem meg kell próbáljam természetes úton. 2 nap múlva be is indult magától, nem volt semmi gond szülésnél. Második iá természetes szülés volt rá két évre.
tegnap 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
és 4- es örültél mikor hirtelen derült ki,hogy szülnöd kell vagy megijedtél? és utólag csalódtál,hogy másokat az első miadt császároznak téged nem vagy utólag jobban érezted magad tőle?
tegnap 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülök h simán meg tudtam szülni, féltem a császártól. Gyorsan felépültem, sőt mondhatni szülés után nekem ott lent már nem volt bajom. Az orvosom szuper volt, ez is közrejátszott. Szóval nem bántam meg, ha jól belegondolsz ez a normális, de nyilván van olyan helyzet amikor nincs mit tenni. Én úgy gondolom minden anya hős aki gyermeket hoz a világra, a módja lényegtelen.
tegnap 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A 3. szülésemnél mondhatjuk.

Ez hülyén hangzik lehet, de nagyon éreztem, hogy nem akarom hüvelyi úton, ami terhesség alatt az erek miatt szóba is került, doki végül nem látta indokoltnak a helyzetet.

(Anno az első 2-nél fel sem merült bennem a császár gondolata.)

A baba elakadt, többször indult el, de a köldökzsinór folyton visszarántotta. Végül sikerült természetes úton, de lettek következmények.

Évekkel később lett 4. baba. Nagyon paráztam az előzmények miatt, és nagyon nem akartam hüvelyi szülést. A terhességem alatt írtam is ki pár kérdést ezzel kapcsolatban, persze itt kár volt nyilván.

Na meg dokik sem tartották amiatt indokoltnak.

Végül téraránytalanság miatt sürgősségi császár lett, én azt megváltásnak éreztem, de tényleg…

ma 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!