Császár után mennyi idő múlva fértetek bele a terhesség előtti ruhákba?
Figyelt kérdés
Mikor húzódott vissza annyira a hasatok, hogy pl egy farmert be tudjatok gombolni?tegnapelőtt 11:32
1/7 anonim válasza:
Rugalmasabb nadrágba, harisnyába kb. 3 hét után. Mivel többnyire ilyeneket hordok, így minden ruhámba a belefértem addigra. Két hónapja szültem, nagyon kicsit nagyobb még a hasam, mint volt, még 2-3 kiló plusz van rajtam.
2/7 anonim válasza:
Én +17 kg mentem szülni,3-4 hónapos volt a babám amikor vissza állt a súlyom az indulási 55 kg-ra így kb.akkor már jött rám a famerom.
3/7 anonim válasza:
1 hét, pedig 20+ kilót híztam. De pár kilót leszámítva szinte rögtön visszafogytam.
4/7 A kérdező kommentje:
Én 3 hete szültem, 15 kg-ot híztam, 6 kg maradt belőle rajtam, de ami gombolós, semmi nem ér össze, leggingsek meg melegítőalsók csak, amik rám jönnek.
Pedig azt gondoltam, a nagyobbakat fel tudom venni, mert látványra azért húzódott vissza sokat.
Nem örülnék, ha mindenből vehetnék 2 mérettel nagyobbat :S
tegnapelőtt 20:20
5/7 anonim válasza:
3 hete szültél ehhez képest csak 6 kg maradt rajtad. Inkább legyél büszke rá. Még bőven a gyermekágyi lábadozásban vagy. Hidd el az a pár kg hamar le fog menni, főleg, hogy majd sokat sétálsz vele. Ezenkívül az a 15 kg 9 hónap alatt jött fel, nem 1 hónap alatt fog lemenni.
6/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, és jogos, nem is akarom siettetni.
Inkább csak amiatt érdekelt, másnak hogyan alakult császár után, mert a többi babám hüvelyi úton szültem, és persze gyorsabban visszább ment a hasam. (Súlyban ott is hasonló maradt rajtam.)
Ilyen téren tapasztalatom meg nem volt, de ezek szerint ez is egyénfüggő.
tegnapelőtt 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!