Van itt olyan kismama akinek terhesség végére sikerült benyelni a hányós hasmenős vírust?
39+2 napos vagyok. Ma hajnalban 3x hánytam, délelőtt óta megy a hasam. Víz jön belőlem, morognak a beleim, percenként böfizek irdatlan undorító mellékízzel. Fáradt vagyok. Sokat iszok, pótolom a folyadékot. Ügyeletre betelefonáltunk, mondták, ha megy a folyadékpótlás, akkor nem kell infúzió.
Baba úgy mocorog, mint eddig.
Félek, hogy a napokban indul be a szülés, amikor ilyen állapotban vagyok.
Nem hanyos virusom volt, de konkretan a vajudas kezdetetol a kitolasig hanytam es hasmenesem volt.
Iszonyu volt, de igazabol nem befolyasolta a szulest. Csak gyenge voltam es kenyelmetlenul ereztem magam vegig, de valahogy megszuletett.
Igaz, én még csak a 36.hétben járok, de 24-én este kezdtem rosszul érezni magam. Hajnal 3-tól másnap délután 2-ig minimum óránként egyszer hánytam és ment a hasam is. Enni először csak tegnap tudtam, egy db banánt és 1 szelet pirítóst. Ma sem sokkal többet, de mostanra azért már sokkal jobban érzem magam, csak gyenge vagyok.
Csak jobbulást és kitartást tudok kívánni neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!