Van itt olyan kismama akinek terhesség végére sikerült benyelni a hányós hasmenős vírust?
39+2 napos vagyok. Ma hajnalban 3x hánytam, délelőtt óta megy a hasam. Víz jön belőlem, morognak a beleim, percenként böfizek irdatlan undorító mellékízzel. Fáradt vagyok. Sokat iszok, pótolom a folyadékot. Ügyeletre betelefonáltunk, mondták, ha megy a folyadékpótlás, akkor nem kell infúzió.
Baba úgy mocorog, mint eddig.
Félek, hogy a napokban indul be a szülés, amikor ilyen állapotban vagyok.
Nem hanyos virusom volt, de konkretan a vajudas kezdetetol a kitolasig hanytam es hasmenesem volt.
Iszonyu volt, de igazabol nem befolyasolta a szulest. Csak gyenge voltam es kenyelmetlenul ereztem magam vegig, de valahogy megszuletett.
Igaz, én még csak a 36.hétben járok, de 24-én este kezdtem rosszul érezni magam. Hajnal 3-tól másnap délután 2-ig minimum óránként egyszer hánytam és ment a hasam is. Enni először csak tegnap tudtam, egy db banánt és 1 szelet pirítóst. Ma sem sokkal többet, de mostanra azért már sokkal jobban érzem magam, csak gyenge vagyok.
Csak jobbulást és kitartást tudok kívánni neked!
Jobbulást kettes, remélem már jól vagy!
Én már kezdek jobban lenni szerencsére, már csak az étvágytalanság van, de azért eszegetek. Gyerek meg még mindig a pocakban. Talán mire elindul teljesen rendben leszek.
Négyes, az is nagyon rossz időzítés. 🙈🥹
#5! Ja, én se így terveztem. Állandó félelmem volt, hogy mi lesz, ha egyszer tök beteg leszek és úgy kell ellátnom a gyereket. Hát, elég gyorsan megtudtam. Biztos bevonzottam🤣
Könnyű szülést neked!🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!