Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek terhesség végére sikerült benyelni a hányós hasmenős vírust?

Figyelt kérdés

39+2 napos vagyok. Ma hajnalban 3x hánytam, délelőtt óta megy a hasam. Víz jön belőlem, morognak a beleim, percenként böfizek irdatlan undorító mellékízzel. Fáradt vagyok. Sokat iszok, pótolom a folyadékot. Ügyeletre betelefonáltunk, mondták, ha megy a folyadékpótlás, akkor nem kell infúzió.

Baba úgy mocorog, mint eddig.

Félek, hogy a napokban indul be a szülés, amikor ilyen állapotban vagyok.

tegnap 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hanyos virusom volt, de konkretan a vajudas kezdetetol a kitolasig hanytam es hasmenesem volt.

Iszonyu volt, de igazabol nem befolyasolta a szulest. Csak gyenge voltam es kenyelmetlenul ereztem magam vegig, de valahogy megszuletett.

tegnap 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én még csak a 36.hétben járok, de 24-én este kezdtem rosszul érezni magam. Hajnal 3-tól másnap délután 2-ig minimum óránként egyszer hánytam és ment a hasam is. Enni először csak tegnap tudtam, egy db banánt és 1 szelet pirítóst. Ma sem sokkal többet, de mostanra azért már sokkal jobban érzem magam, csak gyenge vagyok.

Csak jobbulást és kitartást tudok kívánni neked!

tegnap 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Igyál rengeteg vizet alapbol nem szabad kiszaradni de most különösen vigyázz!
tegnap 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én megvártam vele, hogy majdnem két hetes legyen a gyerek. Hidd el, az se sokkal kellemesebb 😂Főleg, hogy nálunk nincs apuka, tök egyedül voltam vele és császárom lett.
tegnap 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!