Szeretnék természetesen szülni császár után! Nektek hogy sikerült? Előző terhességem során mindent megtettem, mégsem sikerült.
Szia! Konkrétan még nem tudok nyilatkozni a témáról,de én is ebben a cipőben járok. A kislányom farfekvés miatt +magzatvíz csökkenés miatt lett császár a 37.héten,esélyem sem volt sima szülésre. Most a kisfiammal vagyok várandós és nagyon szeretném simán megszülni,az élmény miatt is,meg hogy elkerüljem a császár utáni lábadozást,phiszen egy újszülött mellett majd a 20hónapos lányomat is el kell látnom. De ha mégis császár lesz,túl fogom élni,de szeretnék mindent megtenni a sima szülés érdekében. Az már alapból jó,hogy a dokim nem zárkózik el a dologtól,persze azt mondta,hogy sok mindentől függ. És az is szuper,hogy befordult a babám a jó irányba,reméljük így is marad. Már csak pár "apróság" van hátra,pl.: ne legyen túl nagy baba,induljon be magától a szülés,táguljak,ne vékonyodjon el nagyon a hegem stb. De remélem a legjobbakat,optimista vagyok,és a végeredmény a legfontosabb,hogy lesz két csodálatos,egészséges gyermekem. :-)
Neked is kívánom,hogy sikerüljön sima úton,egészségesen megszülnöd a babádat. Mikorra vagy kiírva? Mekkora különbség lesz a kettő között?
Sziasztok,kinek hogy sikerült? még csak tervezgetjük a kistesót, az első fájásgyengeség miatt lett császár.(szerintem inkabb nem hagytak szülni mert volt jobb dolguk. az orvosom még mondta is h elszenvedhetek még egy két napot de nincs értelme.inditott szülés volt oxival. )
Annyira akartam természetesen szülni. rákészültem nagyon. de...nem jött be. Akkor kedves kérdező jol értem hogy alig 2év lesz a gyerekek közt? A lanyom még csak 4 hos. jövöre gondoltuk a kistesón gyakorlast. Hogy 2 év legyen köztük. De nem akarok mégegy császárt. emiatt semmi sem jött össze. Nem lövellt be rendesen a tejem nem tudtam felkelni hozza csak segitséggel,megemelni se tudtam mert begyuladt a véna amibe az infuzio volt.....
Nagyon bizom hogy 2.jára menni fog. Jo lenne tudni nektek sikerült e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!