Egy éve volt császárom-gyorsan gyógyult a sebem de azt hittem jobban el fog mulni a heg, piros a csik és néhány kis dudor is van rajta- ez már igy marad?
Figyelt kérdés
kicsit az egész kidudorodik az egyik oldalon olyan szép világos lett a többi még piros és dudoros, az is el fog mulni idővel? volt valakinek ekinek ilyen sokáig tartott a seb "szebbé " válása2014. ápr. 1. 14:13
1/5 anonim válasza:
Egy hegnek (mindegy, hogy császár vagy csak pl. levett anyajegy) sokszor kell legalább 1-1.5 év, mire teljesen kifehéredik és kicsit sem vörös/lila már. Ha a dudor nem fáj, akkor csak szerencsétlenül varrták meg, de valószínűleg az is lapulni fog az évek folyamán. Szóval még legyél türelmes! :)
2/5 anonim válasza:
Nekem gyönyörű a sebem, szinte bőrszínű, ám a középén van egy kicsit sötétebb rózsaszínes "göbös" rész. Nem fáj, de ha megnyomom, kemény a heg mögött a szövet. Nem tudom mitől lehet, hamarosan megyek a nőgyógyászomhoz rákszűrésre, rákérdezek mindenképp, hogy mitől lehet ez.
4/5 anonim válasza:
nekem másfél év kellett mire a csúnya vörös hegből halványlilás lett, 2 mire fehér. Akkor simult a bőrbe is, addig kidudorodott és varratszedés után kaptam egy fertőzést (szerencsére nem volt súlyos). Lett egy nyomásra érzékeny dudor amivel visszamentem a dokihoz, aki megszúrta és kijött belőle véres-gennyes váladék, utána szépen elmúlt a dudor is.
De van akinek hosszabb időbe tellik, mire elhalványul. Később, mikor már csak lilás lehet kicsit napoztatni, én úgy vettem észre hogy valamennyire használt és szép lassan gyöngyházszínű lett.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek- kicsit megnyugodtam akkor hogy kell még idő- már a dokimat kezdtem szidni hogy biztos nem szépen varrt- pedig fizettünk rendesen mert fogadott volt- de akkor még kell idő- köszi mégegyszer mindenkinek
2014. ápr. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!