Aki sokat hízott terhesség alatt mikorra sikerült lefogyni?
Semmikorra.
Illetve állandó jojó.
5-ös vagyok.
Igazából annyi, hogy érzékeny a baba hasa a tejtermékekre, így a csoki (ami nálam nagy függőség...) ki van lőve 😒. Napi 3-4 liter vizet iszom, és mindenhez rengeteg zöldséget eszem.
Az első gyereknél egyébként szoptatás alatt jobban meghíztam, mint terhesen 😅
Egyébként nagyon hízékony alkat vagyok.
Szoptatas miatt van ez kerdezo. Nyilvan plusz kaloriat eget el, ez a resze mondjuk jo, de emiatt vagy allandoan ehes is + a hormonok.
En is igy voltam, amig szoptattam, addig egyszeruen keptelen voltam megallni a zabalast. Oszinten szolva most biztosan lepontoznak, de en emiatt is hagytam abba, amikor a kisfiam 5 honapos volt. Nem birtam mar igy letezni, allandoan ehes voltam, de ha nem ettem, szedultem es hanyingerem volt.
Es meg is szunt ez a problema, amint nem szoptattam es utana tudtam elkezdeni fogyni.
20 kilot fogytam nagyjabol olyan 10 honap alatt. Meg fogyhatnek 5-7 kilot, de most kicsit kevesbe figyelek a kajara, inkabb a sportot helyeztem eloterbe, az most jobban esik, az allando kaloriaszamolasba belefaradtam.
Majd talan egyszer visszaterek ra, de most pihi van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!