Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki sokat hízott terhesség...

Aki sokat hízott terhesség alatt mikorra sikerült lefogyni?

Figyelt kérdés
21 kg-ot hoztam és csak 7kg ment le összesen. Baba 3500g volt amikor megszületett. Szopizik csak anyatejes de én probalnèk fogyni mert soha nem voltam ilyen nagydarab és nem is érzem jól magam. Állandóan éhes vagyok ezt próbálom kontroll alatt tartani de nem mindig megy . Mások olyan gyorsan leadnak minden +kilót szülés után. Mit tegyek ? legalább -15kg szeretném leadni.

2023. ápr. 13. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
30 kilót szedtem fel terhesség alatt, és csak kb. 10 "tűnt el" a szüléssel. Szoptatás alatt azért ment le némi, de nem fogtam vissza a kajálást, csak minden napközbeni alvás babakocsis séta keretében történt... Így az első év alatt lement még 10 kiló kb, de a kisfiam másfél éves korában, amikor már nem is szopott, még mindig volt 10 kiló túlsúlyom, úgyhogy elkezdtem kalóriát számolni, illetve visszatértem a (terhesség miatt abbahagyott) kocogáshoz, és így sikerült szűk egy év alatt 14 kilót fogynom. Azóta, tehát bő két évvel a szülés óta!!! vagyok megközelítőleg ugyanannyi kiló, mint a terhesség előtt.
2023. ápr. 13. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!