Milyen a siófoki kórházban szülni?
Figyelt kérdés
Akik az utóbbi pár évben szültetek ott - milyen élményeitek vannak? Siófoki származású vagyok, rokonaim korábban mind ott szültek, többnyire jó élményeik voltak, most viszont Székesfehérváron lakom, ott pedig kevésbé jó véleményeket hallok sajnos, így elgondolkodtam rajta, hogy jobb lenne-e átjelentkeznem Siófokra.
Részletes beszámolókat is szívesen olvasnék, ha esetleg van rá időtök, hogy leírjátok. :)
Előre is köszönöm!
jan. 1. 13:54
1/2 anonim válasza:
2 hete szültem Siófokon. Nem tudok rosszat írni. A doktornő és a szülésznő is végig kedves volt. Az osztályon 3 éjszakát kell tölteni minimum. A baba végig velem volt, csak vizsgálatokra és fürdésre vitték el. Szülés után van 2 óra együtt a szülőszobán. A babát estefele viszik be hozzád a szülés napján, hogy tudj picit pihenni. Tavaly is Siófokon szültem. Ha van kérdésed, akkor szívesen válaszolok.🙂
2/2 Senior Séf válasza:
Gondolod, hogy van, ahol élvezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!