Melyik szülésznőt ajánlanátok a Siófoki Kórházban?
Szia!
Én 3 gyereket szültem Siófokon.Fogadott dokim volt,mind a 3x,de szülésznőm nem.
Viszont,ha most szülnék,fogadnék.
Harmadik szülésemnél a Szabó doktor felesége,azt hiszem Hetényi Mariann a neve,ő volt.Nagyon kedves,segitőkész.Az az igazság,nem mindegy ki van melletted abban a pár órában,és valjuk be,szinte ők csinálnak mindent.A dokid,csak akkor jön be,ha már úgy állsz,megvizsgál,időnként benéz,majd maga a szülésre és a varrásra(ha kell)jön be.
Az én esetem most,inditott szülésem volt,túlhordás miatt.
Reggel 6-kor oxitocint kötött még az éjszakás szülésznő,hasamra tette az nst-t,ami végig rajtam volt,és közölte,hogy végig feküdnöm kell.
Szerencsémre 7 körül váltás volt,és jött a fent emlitett szülésznő,aki egyből hozta a labdát,hogy üljek rá nyugodtan,sokkal jobb volt,mint feküdni.Ezen ültem jó másfél órát,csak a végére feküdtem fel a szülőágyra,igy 9 óra elött pár percel megszületett az én nagyfiam 4100 grammal,fájdalomcsillapitás nélkül.
Én szivből ajánlom őt neked,és ha van kérdésed még,nyugodtam kérdezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!