Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik szülésznőt ajánlanátok...

Melyik szülésznőt ajánlanátok a Siófoki Kórházban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Előreláthatólag május végén fogok szülni Siófokon, és többen is azt javasolták, hogy az orvos mellett szülésznőt is fogadjak feltétlenül. Tudtok ajánlani valakit? Egyébként mennyit illik nekik adni szerintetek?
2011. jan. 28. 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 gyereket szültem Siófokon.Fogadott dokim volt,mind a 3x,de szülésznőm nem.

Viszont,ha most szülnék,fogadnék.

Harmadik szülésemnél a Szabó doktor felesége,azt hiszem Hetényi Mariann a neve,ő volt.Nagyon kedves,segitőkész.Az az igazság,nem mindegy ki van melletted abban a pár órában,és valjuk be,szinte ők csinálnak mindent.A dokid,csak akkor jön be,ha már úgy állsz,megvizsgál,időnként benéz,majd maga a szülésre és a varrásra(ha kell)jön be.

Az én esetem most,inditott szülésem volt,túlhordás miatt.

Reggel 6-kor oxitocint kötött még az éjszakás szülésznő,hasamra tette az nst-t,ami végig rajtam volt,és közölte,hogy végig feküdnöm kell.

Szerencsémre 7 körül váltás volt,és jött a fent emlitett szülésznő,aki egyből hozta a labdát,hogy üljek rá nyugodtan,sokkal jobb volt,mint feküdni.Ezen ültem jó másfél órát,csak a végére feküdtem fel a szülőágyra,igy 9 óra elött pár percel megszületett az én nagyfiam 4100 grammal,fájdalomcsillapitás nélkül.

Én szivből ajánlom őt neked,és ha van kérdésed még,nyugodtam kérdezz!

2011. jan. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!