Betegen szülni?
Már csak pár hetem van hátra de az elöző betegségből se gyógyultam ki teljesen (november eleje óta tart)erre most újra elkaptam valamit. Rettegek hogy mi lesz ha így kell szülnöm. Alig van erőm,lázas vagyok,folyik az orrom, illatokat,ízeket se érzek. Persze bízok benne hogy valamennyire javul de már tényleg a végét járom szóval lényegében bármikor megindulhat.
Az lenne a kérdésem hogy milyen volt betegen szülni?
Szülés közben az ember egy másik dimenzióba kerül. A legkisebb problémád lesz közben, hogy folyik az orrod, miközben odalent a mindhárom lyukból folyni fog valami egyszerre...
A fáradtság sem számít, amire odajut az ember addigra mindenki hulla, de mikor nyomni kell valami olyan erő jön elő, amiről nem is gondolta volna korábban, hogy létezik.
Nem betegség, de én már egy napja nem aludtam, amikor megindult.
Utána amikor már lehetett volna se tudtam aludni.
Valahonnan jön az energia.
Begyulladt a bölcsességfogam az utolsó héten. Nekem az volt a 13. okom... :D
Félig vicc, de úgy gondoltam, eleget szenvedtem a szülés időpontjáig, nem vágytam még egy természetes szülésre is, mint megkoronázás. Programozott császármetszést kértem, nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!