Betegen szülni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A férjemnek sajnos láza volt egyéb más tünete nem volt csak folyt az orra. Nekem lázam nincs de viszont orrdugulás, rossz közérzet, torokfájás néha mellkas fájdalom jelentkezik. A probléma az, hogy 38 hetes kismama vagyok.
Segítsetek hogyan ‘ kúráljam ki magam’? 😞
És ha beteg maradok, hogy lesz így erőm megszülni a babám?! 😞
2020. nov. 17. 18:37
1/14 anonim válasza:
Úgy ahogy másnak is volt/van.
Nem merült fel a covid lehetősége? A mellkasfájdalom miatt kérdem. Ha csak nem hörghurutos leszel esetleg.
Mézes győmbéres tea. Mentolos mellkaskenőcs, mentolos gőzőlés vagy kamilla gőzőlés.
2/14 anonim válasza:
HA a szülés elindul, akkor nincs olyan, hogy nincs eröd megszülni!
3/14 anonim válasza:
Ha covid, akkor azt hiszem a sotén fogadnak és császározni szoktak, ha nem covid, akkor forró tea és reméljük jobban leszel szülésre.
4/14 anonim válasza:
Igen ha covid valószínű császár lesz a vége. Ha nem, akkor majd az adrenalin megoldja.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen a válaszokat!
Sajnos estére nekem is hőemelkedésem lett! Holnap felhívom az illetékeseket...
2020. nov. 17. 23:19
6/14 anonim válasza:
Hat ez elegge covid gyanus, sajnos... Mindenkepp elso dolgod legyen telefonalni holnap, biztos elmondjak pontosan mi a protokoll es mire szsmithatsz.
7/14 anonim válasza:
Ja es jobbulast, ne aggodj, segitenek, minden rendben lesz!
8/14 anonim válasza:
Jobbulást! Remélem, bent marad a babád, amíg meggyógyulsz. Ha mégsem, tudj róla, hogy a covid (Ha az egyáltalán) nem indok a császárra. Ha nagyon rá akarnak beszélni, csak kérd meg őket, hogy mutassák meg az intézmény szülészeti protokollját.
9/14 anonim válasza:
8 valószínűnek tartom, hogy akkor bezsuppoljak egy szobába egyedül vajudni, mert nem akarjak, hogy a szulesznot kopkodje körbe akar tízen/huszon órán keresztül. Vagy egyszerűen nem vállalja az adott kórház és elirányítják máshova.
10/14 anonim válasza:
9 igen sajnos lehet. Én csak azt írtam, hogy nem tehetik meg vele, hogy császározzák emiatt. Ezután mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!