Betegen szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A férjemnek sajnos láza volt egyéb más tünete nem volt csak folyt az orra. Nekem lázam nincs de viszont orrdugulás, rossz közérzet, torokfájás néha mellkas fájdalom jelentkezik. A probléma az, hogy 38 hetes kismama vagyok.

Segítsetek hogyan ‘ kúráljam ki magam’? 😞

És ha beteg maradok, hogy lesz így erőm megszülni a babám?! 😞

2020. nov. 17. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Úgy ahogy másnak is volt/van.

Nem merült fel a covid lehetősége? A mellkasfájdalom miatt kérdem. Ha csak nem hörghurutos leszel esetleg.

Mézes győmbéres tea. Mentolos mellkaskenőcs, mentolos gőzőlés vagy kamilla gőzőlés.

2020. nov. 17. 18:41
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
HA a szülés elindul, akkor nincs olyan, hogy nincs eröd megszülni!
2020. nov. 17. 18:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha covid, akkor azt hiszem a sotén fogadnak és császározni szoktak, ha nem covid, akkor forró tea és reméljük jobban leszel szülésre.
2020. nov. 17. 18:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen ha covid valószínű császár lesz a vége. Ha nem, akkor majd az adrenalin megoldja.
2020. nov. 17. 20:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát köszi szépen a válaszokat!

Sajnos estére nekem is hőemelkedésem lett! Holnap felhívom az illetékeseket...

2020. nov. 17. 23:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez elegge covid gyanus, sajnos... Mindenkepp elso dolgod legyen telefonalni holnap, biztos elmondjak pontosan mi a protokoll es mire szsmithatsz.
2020. nov. 17. 23:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja es jobbulast, ne aggodj, segitenek, minden rendben lesz!
2020. nov. 17. 23:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást! Remélem, bent marad a babád, amíg meggyógyulsz. Ha mégsem, tudj róla, hogy a covid (Ha az egyáltalán) nem indok a császárra. Ha nagyon rá akarnak beszélni, csak kérd meg őket, hogy mutassák meg az intézmény szülészeti protokollját.
2020. nov. 18. 07:23
 9/14 anonim ***** válasza:
8 valószínűnek tartom, hogy akkor bezsuppoljak egy szobába egyedül vajudni, mert nem akarjak, hogy a szulesznot kopkodje körbe akar tízen/huszon órán keresztül. Vagy egyszerűen nem vállalja az adott kórház és elirányítják máshova.
2020. nov. 18. 11:02
 10/14 anonim ***** válasza:
9 igen sajnos lehet. Én csak azt írtam, hogy nem tehetik meg vele, hogy császározzák emiatt. Ezután mindenki maga dönt.
2020. nov. 19. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!